mycket bra dag :)

Denna skoldag började med lite sovmorgon och det första som hände när jag kom till skolan var att Niklas och Christoffer brottade ner mig på en gång haha :) Sedan blev det en lugn engelska lektion, gick till biblioteket och lånade en bok. Testade deras nya "maskin" där man kan låna boken själv utan att gå till dem i "disken, det var spännande haha :)

Innan idrotten hände en mycket bra sak, träffade en som vi i klassen inte har träffat på kanske 4 månader, så det var väldigt kul! :)

Imorgon väntas en muntlig redovisning om Melissa Horn på svenskan, sedan bageri och så ska jag även till doktorn. Får hoppas det går bra :)


haha, kvällshumor? ;)


Lite bilder från igår

Slutade redan vid 11 igår så jag och 3 av mina kära klasskamrater drog iväg till Skövde och käkade, gick i lite affärer och hade det allmänt trevligt i det fina vädret :) Följde sedan med Amanda hem och hade det trevligt där med ;)


Louise och Amanda vid tågstationen ;)

Upptäckte att det inte går att elda upp en tågbiljett

Freddies kommentar efter bilden: Fan va gay jag ser ut, haha :)

Promenad i bl.a. hamnen och i ett mysigt bostadsområde med Amanda :)

hej

Har inte haft tid eller ork att blogga, men kommer nog ett inlägg senare idag :)


Before I die..


På andra våningen :)

Fast det får helst vänta några år ;)


Ja, jag vill gå på en Justin Bieber konsert, inte för att jag är ett så stort fan av honom men bara för att ha sett honom live ;) Hörde att han skulle komma till Sverige senare iår (vet inte om det är sant), men antar att det kommer bli slutsålt väldigt fort och tycker att andra som verkligen är ett väldigt stort fan av honom borde få en biljett istället för mig ;)

I miss you

Hade som sagt sovmorgon till 12.50 imorse, shit va underbart det var! Har ju typ världens huvudvärk varje morgon nu för tiden, så det var skönt att man kunde ligga kvar i sängen ett tag. Vi hade dock inget att göra första lektionen för vi skulle inte hinna åka och fixa handdukarna tills nästa lektion började, så det blev rast till 14.40 ;) Men det var ganska bra för då hann jag göra klart en engelska uppgift och skriva min loggbok för projektarbetet ;) Har börjat fått tillbaka min plugglust igen, så det är ju bra ;)

Efter skolan gick jag och Munk till netto och handlade lite käk och efter det har jag tvättat en massa och tagit mig en springtur. Var längesedan sist och blev lite förvånad över hur mycket jag orkade haha :)

Nu sitter jag och tittar på 2 ½ män, ska snart hämta tvätten och sedan ska jag försöka sova tidigt :)


Igår såg jag en massa änder och trodde nästan att våren var på väg, men idag har snön fallit från himlen :/ Verkar som det ska bli varmt imorgon, så det är ju bra :)

This sunday was a very sunny day

Storstädade lägenheten nu på kvällskvisten och fy fan va skönt det känns nu! :) Behövdes verkligen.

Annars idag har jag inte gjort så mycket, har så ont i mina bihålor som gör så att jag får ont i huvudet :/ Blev i alla fall en promenad i det fina vädret, blev dock lite svimfärdig efter en stund så det kanske inte var så jätte bra. Tror det är för att det är lufttrycksförändringar eller något, mitt huvud är väldigt känsligt för sådant tyvärr :/

Imorgon blir det sovmorgon till 12.50, grymt härligt! Sedan ska jag och några kompisar åka och fixa tryck på handdukar för vårt UF-företag och på kvällen blir det att tvätta, har väldigt mycket sånt just nu så ska bli skönt att få bort det och få lite rena kläder haha :)


bildkälla: weheartit.com

Before I die..

Ny kategori! Kommer skriva/ lägga upp bilder på vad jag vill hinna med i livet. Blir nog några sånna här bilder ett antal dagar i veckan, i början i alla fall ;)


Inte från sånna klippor som finns här, utan från större klippor där det också är korallblått vatten neranför, typ som de i Twilight haha :) Men tror inte det var korallblått vatten där, men stora klippor i alla fall ;)



Hur mysigt skulle inte det va? ;) Inte så svårt att uppfylla heller :)

Även idag tittar solen fram ;)

Tror solen har skinit varenda dag den här veckan, börjar våren komma tro? Skulle vara awesome i så fall haha :) Dock är det lite kallare ute idag, men ändå +2 så är ju plusgrader i alla fall haha :)

Tittar just nu på lite Beofre I die och The boys who bilder så kommer förmodligen ett sånt inlägg lite senare ;)


Jag och min syter på Öland sommaren 09

I can do this!

Tryckte i mig en sån här god bakelse för en stund sedan, tycker dock mammas är godare ;) Men det kan vara för att jag köpte färdigt bröd nu. Vad tycker ni om semlor och har ni ätit någon iår än? :)


-

The sky isnt't always blue
the sun doesn't always shine
so it's okey to fall apart sometimes


Jag gör det tusen gånger om!

Namn: Cecilia
Födelsedag: 4 oktober
Ögonfärg: blå
Hårfärg: Blond
Högerhänt/vänsterhänt: högerhänt

Favorit:

Sport: Fotboll
Helgdag: Fredag eller lördag
Årstid: sommar!

This or that:
Pepsi/cola: Cola
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar
Tv/film: Tv
Gitarr/trummor: Gitarr
Adidas/nike: Adidas

Senaste du:
Skrattade: nyss åt en bild på facebook, var en liten pojke som hade lyfts upp ganska högt av en ankarlift så de stog på två skotrar och skulle ta ner honom haha :) Tycker lite synd om pojken, men ändå kul ;)
Grät: Tidigare i veckan
Filmen du såg: tittade nyss på The break up
Drog ett skämt: idag förmodligen
Sjöng en sång: idag lite halvt ;)

Har du under den senaste månaden:

Kysst någon: ja
kramat någon: ja
Bakat: ja



Tänker inte på något speciellt, men tycker om texten! :)


idag har varit en ganska bra dag! :)

Kom för ett tag sedan in från en två timmars promenad med Munk :) Eller vi gjorde Kevin sällskap på pizzerian en stund också, så gick inte precis hela tiden haha :) Trevligt och skönt var det i alla fall :)

Har ju varit jätte fint väder idag, men såklart gick vi till fyra idag så solen gick ju ner strax efter det :/ Vi som typ aldrig slutar så sent annars. Men, men det kommer väll fler soldagar, förhoppningsvis haha :)

Kommer förresten kanske kunna läsa spanska igen! Ettorna har ju precis börjat med det, fast de läste första steget eller vad det är, men rektorn skulle kolla om det skulle kunna gå att ha en fortsättningskurs senare i höst antar jag, eller något haha :) Får hoppas det går, för jag vill verkligen läsa det igen :)


Oh, finally!

Hade sovmorgon till 10 imorse, men hade gärna viljat haft lite längre. Har varit riktigt tungt att gå upp på morgnarna den här veckan, men går förhoppningsvis bättre imorgon för nu mår jag i alla fall mycket bättre! :)

Nu ska jag kolla 9gag.com lite och sedan börja göra mig iordning för sängen, ha det bra hejsvejs!


it´s green!

Kolla hur grönt det är utanför mitt fönster nu! :) Hur härligt liksom! Dock är det väldigt blött och lerigt, men det går väll bort snart :) Får hoppas att det inte kommer någon mer snö nu och att det blir lite varmare så att man inte behöver klä på sig lika mycket :) Insåg idag att det är mars nästa vecka, det är också väldigt härligt för då känns det närmare våren och sommaren! :) Februari är ju liksom en vintermånad, så den känns ju inte så vårig haha :) Hur är det med snön hemma? ;)

Kommer nog ett inlägg om min dag senare ikväll, för nu börjar få ont i huvudet och känner inte för att skriva. Ha det bra!


gott!

Varm oboy i min fina Olamugg, messmörsmacka och The big bang theory på det :) Förresten säger ni mes-smör eller mäss-smör? Jag säger mäss haha :)


Haha, bilden ser ju typ ut som en gammal tv ;)

-


shoes

Har tittat lite på skor nu och hittade några snygga :) Funderar på att köpa de svarta och de blåa längst upp, men tyckte samtidigt om det gula paret. Tyvärr finns varken de blåa eller gula i min storlek på nätet, men får väl hoppas de finns i butik fast kommer väll inte åka dit på ett tag :/ Pumpsen (tycker det namnet är lite fult haha) skulle jag använda väldigt sällan, men gillade dem, står dock inte hur hög klacken är :/ Shit vilket intressant inlägg haha :)


Baby, you light up my day like nobody else

Brukar egentligen inte lyssna på One direction, men den här låten är faktiskt ganska okej :)


sakta men säkert

Har precis ätit lite lunch (eller för typ en timme sedan, tog lite tid att skriva det här inlägget haha), ja lunch. Gick inte upp förs efter 11 imorse, så blev lite sen frukost ;) Har alltså inte varit i  skolan idag.

Pratade med Amanda i telefonen imorse, eller ja när jag vaknade. Var lite kul för hon stog och väntade på bussen och så sa hon "här kommer något som du skulle ha tagit kort på och lagt upp på blackpennan" haha :) Mitt bloggnamn är mycket fint haha :)

Har varit värsta vårvädret idag också, mycket skönt! :) Synd bara att jag typ bara har fodrade skor här :/ Men har hittat ett par nya "vårskor" som jag tror jag ska köpa :)

Är ju fettisdagen idag också, har ni ätit någon semla idag? :) Jag har tyvärr inte gjort det, men är väldigt sugen på en haha :) Får bli någon annan dag helt enkelt!

A great feeling :)



känns inte som att den här alltid stämmer med dig


true

Så många frågor, men inga svar,,


Hittade en perfekt bild på weheartit

Imorgon i skolan ska jag försöka vara gladare än idag och känna att det finns anledning till att skratta!

Sommar nu tack! Eller en kort vår först ;)

Tänk att för ett år och några dagar sedan såg det ut så här ute, nu ser man liksom gräset runt träden. Men det är bra för jag vill ha sommar nu! Tänk att kunna gå ut utan att sätta på sig en tjock jacka, ha shorts och linne, sena sommarkvällar (är något speciellt med dem alltså), sommarlov, bada och sola m.m.


I was scared about that, but then i remembered what you said and now I'm not scared anymore

Somnade vid halv 3 eller något inatt, sa ju att jag skulle somna sent. Fast trodde inte jag skulle somna så sent direkt ;) Var väldigt tungt att gå upp imorse, har inte haft lust med någonting sen igår men nu börjar det bli lite bättre :) Hur är det med er kära läsare? Tycker ni borde kommentera oftare ;)


Graffiti nails

Tycker om mina naglar just nu, inte längden, men lacket haha :) Synd att jag måste ta bort det idag bara :/ För imorgon ska nämligen min grupp på projektarbetet provbaka några bakelser som ska serveras på hund SM i augusti :) Får hoppas det går bra och någon av dem smakar gott ;)


-


tänkte dela med mig av lite fina bilder från weheartit.com







perfekt tajming, men hade gärna skippat den..

Är tillbaka i lägenheten och vill redan hem igen. Men får hoppas det blir bättre imorgon när jag får träffa klasskamraterna, förmodligen inte men man kan ju hoppas :)

Fick för någon timme sedan reda på att vi har sovmorgon imorgon = mycket skönt och behövligt med tanke på att jag förmodligen kommer somna ganska sent inatt ;)

Sökte även ett sommarjobb idag, förrådet/städ i gruvan. Hade viljat haft första perioden som var, men har ju inte ens slutat skolan då så fick välja en annan period haha :) Men hoppas jag får sommarjobba där jag praktiserade och även har jobbat ett par dagar, för det är ju det jag vill hålla på med :) Imorgon ska jag nog söka till något extra jobb här runt omkring där jag går i skola, får se hur det går haha :)

Where are you?

Är förvånadsvärt pigg efter att ha spelat innebandy till halv 7 imorse eller något och sen bara ha sovit i 4 timmar, tror jag ;) Men kul var det i alla fall och vill typ tillbaka även fast vi förlorade alla matcher haha :) Imorgon blir det att åka tillbaka till lägenheten, känns sådär men det ska väll gå bra..


thank you for all that you have done for me

Kom in från en promenad i solen för ett tag sedan, var mycket skönt! :) Nu ska jag packa klart och hoppas att allt får plats i väskan jag har tänkt använda, tveksamt men hoppas :) När det är klart blir det gå att gå upp och hälsa på Natalie en liten stund. Kommer nog ett inlägg senare idag, ha det bra så länge hejsvejs i lingonskogen! :)


Förvånade mig själv med att ta en bild på mig när jag var ute och gick och förvånar mig nu att jag också lägger upp den haha :)

nokia 3310, håller i allt ;)


please!


Bildkälla: weheartit.com

Lyckan är som en parfym, du kan inte hälla den på andra utan att ett par droppar faller på dig själv

Har hunnit med en hel del idag. Åkte in till stan vid 1 och träffade Jonte tills det var dags för mig att gå till frisören, efter det blev det att gå till våffelkyrkan dit man får komma och äta våfflor, gott och väldigt roligt var det haha :) Gick sedan till bibblan och väntade på bussen, brukar alltid gå dit när det är ett tag tills den går ;) När jag väl kom hem gick jag på en gång till Cisci och kom typ precis hem därifrån :)

Usch vilket tråkigt och ointressant inlägg det här blev!


glad alla <3-dag

Vet inte riktigt vad jag tycker om alla hjärtansdag, är väll fint men tycker ändå synd om de som känner sig ensamma. Fast det finns ju dagar för alla möjliga saker, så varför ska inte kärleken också ha en egen dag? Och man behöver ju inte fira den om man inte vill, fast det är ju väldigt mycket prat om den här dagen, så kanske lite svårt att inte märka av den. Det är ju egentligen samma sak med mor- och farsdag för alla har ju inte en mamma och pappa. Då kanske de känner sig nere när det är den dagen och direkt när man går in i en butik möts man av en massa mors- och farsdag grejer. Det är ju inte heller så kul för dem då och de flesta av oss har ju i alla fall någon som tycker om en på ett eller annat sätt och då kan man fira alla hjärtansdag med den, om man nu vill fira dagen för det behöver ju inte vara med någon man är kär i :)

Nu när jag har fått skriva ner mina tankar känner jag att jag är för alla hjärtansdag, men tycker inte det spelar så stor roll att fira den eller inte. Man kan ju visa sin kärlek till varandra vilken dag som helst, är egentligen mer uppskattat då :) Men kan ändå vara kul att göra något tillsammans på just denna dag ;)

Nu ska jag i alla fall äta lite mat som min bror har lagat och sedan blir det att åka in till stan :) Hoppas ni får en bra dag, puss :)


Jag och min kusin Natalie för något år sedan :) Väldigt vacker bild haha :)

pulkaåkning!

Kom hem från Johanna för ett tag sedan. Åkte till henne efter att ha varit i Avesta med mamma och letat efter en present åt bror min. Hittade inget, men köpte ett par jeans åt mig själv ;)

Jag och Johanna hade väldigt kul, gick och åkte pulka. Kändes som man var tre år igen haha :) Gick då förbi ett gammalt par som höll i hand och sa åt oss att sikta mellan träden och att komma ihåg att ta upp fötterna så att dom inte slog i. De lät riktigt oroliga för oss, men söta var de :)


-


blev visst en lista ;)

Nämn något som gjorde dig glad igår: Mycket
Vad gjorde du kl 08 i morse? Sov bredvid Fredrik
Vad gjorde du för 15 min sedan? Satt vid datorn
Det sista du sa högt? Vet inte, något till pappa om jag inte har pratat för mig själv haha :)
Det senaste någon sa till dig: Pappa sa något
Vad har du druckit idag? Saft, mjölk och energidricka
Vad var det senaste du åt? Morotskaka I think
Vad var det senaste du köpte? Choklad
Vad är det för färg på din ytterdörr? I lägenheten är den blå och här hos mina föräldrar är den vit
Vad är det för väder hos dig nu? Vet inte, men idag har det typ varit "vårväder" haha :)
Godaste glassmaken? Olika, beroende på vad man är sugen på :)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Njae
Sover du tungt? Sådär
Drömmer du mardrömmar? Inte så ofta, men nu på sista tiden har jag börjat drömma väldigt sjuka drömmar väldigt ofta
Trivs du med ditt jobb? Vet inte om man kan säga att jag har ett jobb, men jobbar ju där ibland och jag trivs väl där ;)
Favoritklädsel? Det är lite olika, ibland är det jeans och någon tröja och ibland är det typ myskläder
Favoritlåt just nu? You me at six - The dilemma kanske
Vad ser du om du tittar till höger? En kudde
Vad gör dig glad just nu? Fredrik, mina kompisar och att jag har sportlov :)
Vad ska du göra härnäst? Sovaaa
Höger el vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Fundersam, trött och glad!
Favoritgodis? Choklad
Kläder just nu? Stor t-shirt och trosor
Sommarplaner? Ganska många, men alla kommer antagligen inte bli av :/
Hur många kuddar sover du med? 1
Morgon eller nattmänniska? Mer nattmänniska, men egentligen ingetdera
Vad är viktigast för dig? Mina närmaste
Är du kittlig? sometimes, but most of the time yes
Snarkar du? nej
Stjärntecken? våg
Äckligaste insekten? vet inte
Stökigt el välstädat? Mittemellan
Vad längtar du mest efter just nu? sommarlov och att få vara med fredrik



<3

Tänkte bara tala om att jag lever, men är alldeles för trött för att skriva något "riktigt" inlägg just nu. Kanske kommer någon lista eller något senare ;)

Helgen har i alla fall spenderats med Fredrik, Jonte och Tobbe :)


Fredrik

Fredrik och Jonte

One day left! :)

Har blivit mycket bilder från 9gag.com och facebook på sista tiden, men just nu har jag ingen inspiration att skriva. Känns bara som att inläggen kommer bli skit tråkiga och då vill jag inte skriva något alls ;)

Imorgon blir det i alla fall först bageriet där vi ska göra citrontårta, blåbärstårta, star wars tårta, rymdentårta, 2st prinsesstårtor tror jag, dammsugare, ciabatta och så ska vi baka av våra amerikanska bagels vi gjorde idag ;) Är alltså en hel del, men det ska vi nog hinna med :) Eller vi är ju tvugna eftersom det är beställt, eller alla tårtor är det i alla fall ;) Efter skolan blir det att gå hem en snabbis -> gå till tåget som tar mig till dalarna -> träffa Jonte och Fredrik :) Känns som att det kommer bli en lång, men ändå en bra dag :)


Bild från facebook

9gag.com


school

Sitter i skolan och har engelska med määägnus! Fast vi behöver inte jobba något, han sitter och tittar på när vi gör andra saker på datorn haha :) Effektiv lektion!

Efter skolan blir det att gå hem en snabbis och sen åka och shoppa med Munk :)

Haha, Christoffer kom precis hit med ett wienerbröd till mig :)


true and hahaha



Bilder från facebook ;)

20 frågor

Hittade den här listan hos Beciell som lägger ut sånna här listor en gång varje månad ;)

1. Vilken del av ditt utseende lägger du ner mest tid på? Håret tror jag


2. Om du kunnat bo varsomhelst i hela vida världen, familj, vänner, jobb, allt hade följt med, vart skulle det då varit?
Vet inte om jag hade viljat bo i något varmare land resten av mitt liv, skulle nog sakna vintern då. Så har inte en aning om vart det skulle vara.


3. Finns där något du SKULLE VILJA göra, men aldrig får tillfälle, tid eller råd med?
Ja, massor med grejer. Skulle vilja åka på ett utbytesår till usa men ändå inte p.g.a. flera anledningar, åka på en språkkurs, vara något som jag inte kommer på namnet på just nu, men när man åker till något land och jobbar gratis. Sedan finns det flera saker jag skulle vilja göra :)


4. Vilka är dina TRE favoritbloggar?
Eftersom det är Johannas och Kims bloggar jag läser varje dag, så blir väll det mina tre favoritbloggare. Men sedan finns det ju några jag läser då och då och dom är också bra :)


5. Prenumererar du på någon tidning?
Ja, frida men ska sluta när den går ut ;)


6. Vad fick dig att börja blogga?
Jag ville skriva av mig och tycker om att skriva :)


7. Har du några stora planer detta nya år?
Kanske ;)


8. Köper du helst "köbekaugor" eller bakar du hellre själv?
Antar att köbekaugor är typ sånna där påsar med pulver i, men bakar helst själv :)


9. Till vilken organisation/fond skulle du skänkt 500kr/månad om du vore tvungen?
Till någon som jobbar med att de i de fattiga länderna ska få mat


10. Vad för sorts husdjur har du haft genom hela din livstid/har du just nu?
Min familj hade en kanin förut


11. Om du hade en tidsmaskin, till vilken tid skulle du då åka?
Just nu skulle jag vilja åka tillbaka till helgen för jag var med de personerna som får mig att må riktigt riktigt bra :)


12. Vad är det mest onödiga du har köpt?
Vet inte, finns väll mycket onödigt egentligen ;)


13. Vilket ämne i skolan var för dig det värsta?
Går ju fortfarande i skolan, men var nog livsmedelskunskap för vi hade så många lektioner varje vecka, gick fort framåt och så var det ju inte det roligaste ämnet precis


14. Har du några inplanerade resor det här året?
Nej


15. Berätta 3 saker som jag och dina läsare antagligen inte visste om dig? ;)
1. jag tyckte den här frågan var väldigt svår
2. har just nu ont i halsen
3. ska åka skidor i helgen!


16. Bara måste ställa denna fråga; Läser du Blondinbellas blogg?
Nej


17. Är märke viktigt för dig, vad gäller kläder?
Nej, kläder som kläder


18. Hur länge har ditt förhållande du har just nu varat, ELLER; hur länge har du nu varit singel?
Har varit tillsammans med Fredrik i väldigt snart 4 månader :)


19. Svär du ofta?
Nja


20. Var i Sverige har du din absoluta favoritplats?
Sin favoritplats skulle ju inte alls vara samma sak om man var väldigt långt ifrån dem som man tycker om.

Får bli en bild på mig och Natalie från i somras när vi skulle sova i tält  med Cisci, Gran och Alfons :)


90210

Slutade redan vid 10 idag, hade sån huvudvärk då och var trött så la mig och vilade direkt när jag kom hem. Gick inte upp förs 4, så kommer antagligen ha ganska svårt att somna ikväll haha :) När jag vaknade började jag titta på 90210 och märkte att den serien verkar väldigt bra :O Fast verkar som den är ganska gammal och det här är nya avsnitt för det stog att det var säsong 1 ;)

Det här inlägget blev kanske lite konstigt och osammanhängande, men orkar inte ändra det ;)


wanted





Allt är från gina tricot förutom den gråa collegetröjan och halsbandet som är från bik bok :)

5 dagar kvar till lov! :)

Vaknade vid 18 av att pappa ringde och tur var väll det för annars hade jag säkert sovit längre. Sitter nu och tittar på lite kläder och lite halvt på Sofias änglar ;)

Skoldagen har väll varit bra, men seg. Fick reda på lite info om vårat projektarbete, ska göra kondisbit/bakelse och tårta till SM i någon hundtävling ;) Sedan har det väl inte hänt så mycket mer :P


Blev lite kortspel och..

..varm choklad med klasskamraterna på förmiddagen :)

headache..

Kom hem från skolan för ett tag sedan, men har världens huvudvärk så ska lägga mig och vila en stund. Får se om jag skriver något senare, ha det bra :)


hemma från lägret :) eller :/ kanske

Kom hem från ett underbart, bra läger för några timmar sedan! :) Hade gärnat varit kvar där någon dag till! Kanske skriver mer om det senare om jag får ork till det ;) Sedan jag kom hem har jag i alla fall sovit i någon timme och ska väll försöka hitta orken att packa upp väskan snart.

Vad har ni gjort i helgen? :)


9gag.com






Batman has landed

teenagers


Vem-frågor

Är just nu på läger, så det här är ett tidsinställt inlägg. Skrev listan i torsdags men lade inte upp den då för tänkte att ni skulle få läsa något medan jag är borta ;)

VEM-FRÅGOR;
Vem kysste du senast? Fredrik
Vem saknar du just nu? folk i dalarna
Vem vill du återuppta kontakten med? några stycken
Vem vill du sova med inatt? fredrik, men det går ju tyvärr inte
Vem kommer du aldrig sluta tänka på? det beror lite på hur man ser det
Vem får dig alltid glad? - johanna, fredrik, tilda, jonte, några i klassen, finns några stycken helt enkelt ;)
Vem skrev åt dig på facebook senast? - louise ö
Vem skrev åt dig på msn senast? - inte en aning, pappa eller mattias tror jag, är typ aldrig inne där längre
Vem är din bästa vän? - typ johanna och natalie kanske, är lite svårt att svara på
Vem ringde dig senaste? mamma
Vem i din klass prata du med senast? - munk
Vem älskar du? - mina närmaste
Vem hatar du ? - vill jag inte ta här
Vem skulle du vilja byta liv med? - ingen tror jag, man skulle förmoldigen bli missnöjd med något då också och så. men finns ju personer jag ser upp till
Vem kramade du senast? - vet inte, johanna kanske, fast man kan väl nästan säga att vi kramades igår på idrotten så i så fall var det louise t.
Vilken kändiskille vill du helst dejta? - oh, finns många haha :) men chace crawford ser väldigt bra ut ;)

Vilken karaktär i en film/serie hade du velat vara? - den här var svår, men Serena i Gossip girl får ju bl.a. dejta Chace Crawford haha :) och några andra snygga pojkar. Hon får ju även gå på massa galor och sånt typ, men jag vill inte råka ut för alla de dåliga sakerna hon hamnar i i serien och jag tror inte heller jag skulle vilja leva hennes liv ett längre tag
Vem bråka du senast med? - bror min, fast vi bråkade väl inte direkt blev bara lite sur på honom
Vem har du inte träffat på länge? - träffade en hel del folk som jag inte har träffat på flera veckor, tidigare i veckan. Men finns ändå några som jag inte har träffat på ett tag
Vem var du med senast? - Munk
Vem gillade en bild på dig på facebook senast? - vet inte
Vem puffa dig på facebook senast? - Freddie tror jag, puffar typ inte längre. Är så irriterande att det kommer upp som en ny händelse haha :)
Vem skulle du först berätta  till om du blev gravid? - Tror det beror lite på om det är planerat eller inte, för om det är planerat skulle jag nog först berätta för pappan men om det inte var planerat tror jag faktiskt att jag skulle berätta för en kompis först, i alla fall om jag bara tror att jag är gravid. Om jag är 100% säker skulle jag kanske säga till pappan först :)
Vem vill du träffa nu? - Fredrik, Johanna, Jonte och Amanda eftersom hon inte var i skolan idag :/
Vem delade du senast en dricka med? - Vet inte, Amanda kanske ;)
Vem är den snyggaste tjejen i världen? - Don't know
Vem la du senast in på din kontaktlista på mobilen? - Vet inte, var ett tag sedan
Vem drack du alkohol med senast? - Fredrik, Jonte och några till
Vem vill du festa med? - Några stycken
Vem är den bästa bloggaren? - De bloggarna jag läser varje dag är Johanna och Kims, men har några jag läser då och då också ;)
Vem är snyggast av dina vänner? - Tänker jag inte svara på och vet nog inte det jag själv heller
Vem sjunger bäst av dina vänner? Vet ej
Vem vill du ha en myskväll med? - Fredrik
Vem ska du träffa imorgon? - Klassen, familjen och assistenterna. Åh vilken bra dag :)

Bild från Sicilien med assistenterna 2010

lägerdax!

Nu drar jag på assistentläger! :) Har fixat några tidsinställda inlägg så att ni ska få något att läsa medan jag är borta. Hoppas ni får en grym helg för känner på mig att min kommer bli det i alla fall! :)


svenska

Sitter i skolan och har svenska. Håller på med vispoesi och rocklyrik, men är klar med det, är bara redovisningen som är kvar :) Snart blir det bageriet där jag kommer sluta lite tidigare för att hinna med tåget mot dalarna! :) Känner mig lite taskig mot mina klasskamrater för det var ganska mycket att göra idag och just nu är vi bara 4 pers ;) Men måste sluta tidigare för att hinna med på lägret som är i helgen :)


Hur snyggt var inte det här? ;)

ny header

Vad tycks? haha :) Om ni inte ser den -> uppdatera sidan/f5.  Trodde aldrig jag skulle ha en bild på mig själv, men nu blev det så ;)

Känns förresten som att klockan borde vara mycket mer än 18, men det är ju bara bra :)


Nya

Gamla


One day in the bakery

Har som sagt varit i bageriet hela dagen idag. Vi gjorde olika knutar av bröd, fyrflätade limpor, hamburgerbröd, anslag (tårtbottnar) och munkar :) Hände väl inte så mycket, fast vissa stunder var väldigt roliga haha :)


Tomatbrödet, haha knutarna ser lite roliga ut här. Ser typ ut som att vi bara har skärt upp en bit och lagt på plåten ;)

Munk

Blev både munkar med kanel och några med socker på ;)

Freddie lyckades med att inte slicka sig om munnen. Här ser ni hur glad han är ;)

oh..

Känslan när man hittar glass och pannkakor i frysen! Jag vet vad jag ska äta imorgon haha :)


9gag.com





don't give up





Åh, hemska minnen..




Long time no see

Har haft världens lust att blogga de senaste dagarna, men har inte haft någon tid och nu när jag har tid har jag ingen inspiration alls :/ Men kan ju berätta vad jag har gjort idag och igår.

Igår gick jag i alla fall ut och gick med Natalie, spelade monopol med henne och Cisci och efter det åkte jag in på ku och träffade trevliga människor och fick äntligen träffa fredrik, som jag inte har varit med på hur länge som helst :P Vi åkte i alla fall pulka och grillade korv i sveaparken, riktigt kul att göra sånt ibland :) Har dock ont i rumpan idag, vet inte om det är träningsvärk eller om det är efter mina och Johannas hopp haha :)

Idag gick jag upp kl. 5 för att bege mig till skolan. Var framme vid 10, så då gick jag hem och vilade en stund. Fattar inte att jag inte lyckades somna på tåget, låg skit skönt så det var inte på grund av det i alla fall haha :) Vid halv 12 började idrotten och vi hade typ redskapsgymnastik så vi gjorde en massa sådanna grejer, var ganska kul ;) Sedan blev det svenska och sista engelska där vi inte gjorde så mycket ;)


En bild på en halv Johanna när vi var och fikade i måndags ;)

Freddie lekte spindelmannen idag med gardinen ;)

Follow me on Spotify
RSS 2.0