VECKANS SKÄMT

Två tomater stod vid ett övergångställe. Det gick den ena ut på vägen. Då gjorde den andra det också. Då sa den första tomaten: Vad gör du! Nu förstörde du ju skämtet.

Tycker egentligen inte om de här skämten, men det måste ju finnas någon som gör det, haha (; Och man förväntade sig ju inte direkt det där slutet, så det gjorde den lite bättre :)

Bio :)

Kom nyss hem från bion som jag, Natalie, Cisci och Martina gick på :) Det blev Bröderna Karlsson, var riktigt bra tycker jag, men man blev lite irriterad på vissa ställen. Någon som har sett den, vad tyckte ni om den? :)
Imorgon blir det att klippa sig och sedan träffa Johanna som kommer hem då :) Har känts lite konstigt nu när jag har varit hemma men inte hon :/ Sedan får jag väll se vad jag hittar på på förmiddagen :) Ha de bra!




Söndag

Skrev aldrig någonting igår, orkade inte riktigt :P Men jag kan berätta lite kort vad jag gjorde. Först åkte jag och Natalie med Linda och William och kollade på konståkning, för våran kusin var med och de hade någon halloweenshow, riktigt duktiga var de :) Sedan var jag med Natalie och vi kollade på filmen Dear John och den var faktiskt bättre än vad jag trodde den skulle vara :) Om ni kan se den tycker jag ni ska se den :)

Idag blir det nog att va med Natalie igen, sen får vi se vad vi hittar på :)


HÖSTLOV!!! :)

Orkade aldrig skriva igår, haha (; Men nu sitter jag i alla fall på tåget hem :) Ska bli så skönt att vara hemma längre än en helg :) Shit det är ju kolsvart ute redan nu! :O Sitter och kollar ut och det slog mig att det var alldeles kolsvart :O Blev ett alldeles ointressant inlägg det här, men kommer inte på någonting att skriva haha (;


Bilden säger allt!



Skriver mer senare :)

Onsdag

Har nyss tränat lite, fast på wii, haha (; Men gjorde massa styrkeövningar så är alldeles slut i kroppen nu. Får hoppas jag inte har träningsverk imorgon i alla fall (; Förra fredagen tror jag det var hade jag träningsverk och vi har bak på fredagar så det var ju jätte jobbigt om man skulle böja sig. Den här veckan har vi bak imorgon också, så det blir inge kul om jag har träningsverk, men kände att jag ville träna lite :)
Idag bakade vi brownies, mazariner, hamburger- och korvbröd :) Och imorgon ska vi göra klart brownieserna och mazarinerna för är inte riktigt klara med dem sedan ska vi göra 18 rulltårtor som någon skola har beställt tror jag :O Ha de bra! :)


Tisdag

Håller på att plugga så att jag inte ska få så mycket till lovet, har ju massa andra saker jag ska göra då :) Men nu har jag tagit en paus för att kolla på Vänner och äta :) Det blir spaghetti med köttfärssås :) Känns som det har blivit en väldigt stor variation med maten igår och idag, för igår fick vi makaroner och köttfärssås till lunch i skolan sedan till kvällsmat åt jag spaghetti och köttbullar och nu äter jag spaghetti och köttfärssås (; Imorgon blir det att baka hela dagen igen, har nästan bara bak kvar nu den här veckan utan 2 lektioner på torsdag (; Värsta skönt, men mindre roligt att vi går till 4 :/ Nu är vänner slut, så ska plugga nu (; Ha de bra


Måndag

Har varit och shoppat med Amanda idag :) Köpte en tröja, strumpbyxor och två julklappar. Känns skönt att redan ha börjar med dem, då kanske man inte får så bråttom när det närmar sig jul :) Det är ju bara 2 månader - 1 dag kvar till julafton nu. Det var ju nyss sommar känns det som :O Får hoppas den här veckan också går fort, för ska hem på fredag. Ska bli skönt att komma hem och att träffa alla där hemma igen :) Man hinner ju inte träffas så länge när man bara är hemma över en helg :/ Nu ska jag börja göra mig iordning så jag kan gå och lägga :) Ha de bra!


VECKANS SKÄMT

Har nu bestämt mig för att börja med Veckans skämt, så får väll se hur det går :) Det kommer va så att jag lägger upp ett skämt en eller flera gånger i veckan så får ni kommentera om ni tycker det är roligt eller inte :)

Två ormar möttes
-Vet du om vi är giftiga frågar orm 1 till orm2
- Varför undrar du det? Svarar orm 2
- Jo, jag bet mig nyss i läppen sa orm 1


Hjälp?

Åh, va sur jag blir, har gjort en header som jag vill ha men när jag ska ladda upp bilden här kommer det hela tiden upp att sidan inte kan visas. Vad är det för fel? :/


Städa och snö!

Skulle ju ha städat igår kväll men blev så sugen på att baka, så gjorde det istället som ni ser i inlägget där nere :) I alla fall så blev det att jag städade nu istället och det känns så skönt att det redan var färdigstädat vid 12, ska bara ställa tillbaka blommorna sen när de har torkat för har till och med sköljt av dem :) Det snöade här idag igen också :) Fast det var bara en liten stund och det ligger tyvärr inte kvar heller :/ Fast det kanske inte är så roligt om det kommer en massa snö redan nu för då kommer det säkert att bli en jätte lång vinter och är inte sugen på att ha en så lång som det var i år :/


Tigermuffins

Provade att göra tigermuffins idag, de blev riktigt goda :) Jag hade i kokos i kakaodelen också och det blev jätte gott, men man behöver nog ha i ganska mycket för att det ska smaka något :) Av en halv sats blev det 8 st små :) Bild kommer imorgon kanske :) Hittade receptet på matklubben :) Gjorde en ny kategori idag också som ni ser åt vänster lite längre ner :) Ett tips när man ska röra om med en gaffel i smeten så att man får ett tigermönster är att sätta gaffeln mitt i och hålla kvar på samma ställe medan man snurrar den, fattar ni? :) Jag tyckte i alla fall att det var enklast när man hade små muffinsformar :)

Ingredienser

125 g smör
2 dl socker
4 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 ½ dl mjölk
1 msk vaniljsocker
2 msk kakao
2 ägg

Gör så här

Ugn 200 grader.

1. Lägg ut muffinsformarna på plåten. Vispa smör och socker pösigt i en bunke. Tillsätt äggen, ett i taget, och fortsätt vispa.

2. Mät upp mjöl och bakpulver och rör om. Vispa ner mjöl blandningen i äggsmeten omväxlande med mjölken.

3. Häll över 1/3 av smeten i andra bunken och rör ner kakao. Blanda vaniljsocker i den andra.

4. Klicka ut den vita smeten i formarna ca halv fulla. Klicka sen den bruna smeten ovan på den vita och dra en gaffel genom smeten så att du får ett tiger mönster!

5. Grädda mitt i ugnen i ca 10 min

Fix :)

Som ni ser så har jag fixat lite med bloggen idag :) Har bl.a ändrat bakgrund, satt dit en gilla knapp och rosa bandet :) Snart så kommer det en ny header också, har bara inte haft ork att fixa den idag (;  Om ni också vill ha rosa bandet så tryck här. Men nu har inte jag tid att sitta här längre ska jag ta och städa lite. Vad ska ni göra resten av lördagskvällen? :)

Vill du ha fler läsare? :) Tryck här. Kan förklara för er sedan om ni inte fattar hur man gör, det är bara att kommentera i så fall :)


Kul film :)

Haha, kollade på det här klippet på svenskan i veckan och jag var på värsta skratthumöret då så jag skrattade typ åt allting (; tror nog inte att jag skulle ha tyckt klippet var lika bra om jag inte hade varit på skratthumör, haha (;



Är systrar bra för hälsan?

Skulle nyss skriva av ett recept från en tidning och på baksidan av det stod det: Systrar är bra för hälsan. Blev lite förvånad och nyfiken av det. Det stod att Ulster University hade gjort en undersökning av 571 personer i åldern 17-25 och hade fått fram att systrar ökar chanserna för psykiskt välbefinnande. Det står att om man har tjejer i familjen blir man mer benägen att prata om sina känslor. Risken är mindre att man känner sig ensam, skuldtyngd och rädd om man har en syster i familjen enligt tidningen Daily Mail. Så alla ni med en syster grattis! :) Själv har jag ju en också :)

Tycker ni detta stämmer? :) Jag tror nog det stämmer lite i alla fall :)


VECKANS SKÄMT?

Funderar på att börja med veckans skämt. Det är ganska enkelt jag kommer lägga ut ett roligt skämt en gång i veckan då, kanske fler gånger :) Vad tycker ni om det? :)


Snow :)

Juste! Glömde skriva att det snöade här igår :)


Så här såg min cykel ut igår kväll, fast det såg ut att vara mer snö :O :)


Och så här såg det ut i morse :) Trodde all snö skulle ha försvunnit, men det hade den inte :) Fast tror den har gjort det nu :/


Idol

Det är Linda och Geir som hänger löst :O Blev lite förvånad där, känns som att de har varit ganska populära och nu hänger de båda löst så någon av dem kommer ju åka :/ Vilken tycker ni ska det? :) Jag vet inte riktigt, för jag tycker typ lika mycket om båda :)


:D

Nu har man sett kronprinsessan och Daniel då, haha (; Fattar inte hur Victoria kunde stå ute i bara klänning, det var ju typ minusgrader :O Jag och Amanda hade typ vinterkläder på oss och allt ju och frös ändå :O Sedan skulle hon ju läsa ett tal också, värsta svårt det borde bli att koncentrera sig då :/

Idag bakade vi skorpor, grova brödkakor och prinsesstårtor :) Egentligen får vi inte göra prinsesstårtor än, men han som brukar vara med oss på fredagar dök aldrig upp och tårtorna var beställda till ett dop, det var egenligen killen som skulle göra dem men han var ju inte där så då fick vi göra dem :) Vi hade en annan lärare idag också och han är värsta rolig :) Idag t.ex. när vi skulle göra tårtorna så var vi väll lite oroliga över att de beställda tårtorna inte skulle bli nå bra, men då sa han bara men då får vi käka upp dem och så  får vi göra nya (; Låter väll inte så roligt, men de som har haft honom någongång fattar :)

Kollade nyss på Cirkus Möller, var skit bra :) Det var typ lilla idol och då var det ett litet barn som sjöng blinka lilla stjärna och de som satt i juryn var också barn men de hade klätt ut sig till den riktiga juryn, haha det var lite kul :)

Kommer lite bilder här nu :)


Där framme står Victoria och Daniel, men man ser inte det på bilden (;


Maten


En av tårtorna till dopet, var en till som såg likadan ut :)


Linnea och Malins halloweentårta :)


Freddie och Johans tårta :)


Amanda och Louises tårta :) Hasselnötterna ska föreställa kokosnötter, haha (;

Ha det bra! :)


Kronprinsessan och Daniel

Drar snart till Amanda för att se om vi kan få en skymt av kronprinsessan och Daniel, haha (; Det kan nog bli kul, lite häftigt om man ser dem :)

Idag har gjort ännu 2 prov, de gick också bra :) Känns riktigt skönt att få dem gjorda och att det gick bra på alla :) Hade ju 2 igår också :P Men nu ska jag hänga in lite kläder i garderoben innan jag åker och kanske dammsuga om jag hinner, haha (; Natalie kommer ju hit ikväll!!! :D <3 Ha de bra! :)


Onsdag

Kom hem för typ en halvtimme sedan, har varit på informationskväll för 9orna igen (; Var ganska kul, men det hade ju varit lite roligare om man hade haft någon från klassen med, för först skulle ju Malin med men sen blev hon sjuk :/ Och sen var det ingen mer i klassen som kunde eller så kunde de inte ta sig hem efter det :/ Men det gick ju bra i alla fall :)

Hade 2 prov idag också ju och de gick skit bra på båda :) Matten hade ju Freddie sagt var skit svår, men så hade han bara skämtat och jag hade ju trott honom! :/ Men som tur var så var det jätte enkelt och hygienen var inte heller så svår :) Imorgon har jag i samhäll och om ost, det kommer nog också gå bra tror jag, så det känns skönt :) Ska bli så skönt när man har blivit av med dem, var lite mycket med 4 prov 2 dagar i rad :/ Får hoppas vi inte får så igen :) Annars har det väll inte hänt så mycket idag, vi hade en liten kortare baklektion idag eftersom den läraren som vi hade skulle med på informationskvällen så då hann vi bara baka korv- och hamburgerbröd som jag tror 2:orna ska ha med sig till Tyskland imorgon. Blev lite förvånad att vi skulle baka det, men kul var det :) Ha de bra


Matte

Sitter här och räknar matte och klarade precis av en uppgift som jag hade fastnat på och nu går det riktigt bra :) Har ju prov imorgon så håller på att räkna lite blandade uppgifter om kapitlet. Tycker faktiskt matte är ganska roligt, i alla fall om det går bra, haha (; Idag när jag gick ut för att springa så började det såklart regna precis :/ Men som tur var började det inte spöregna så jag sprang min runda i alla fall :) Nu har jag ju skrivit om att jag pluggar igen, haha (;


:)

Fick sluta halv 2 idag istället för 10 i för att våran vikarie tyckte att vi jobbade så bra :) Idag ska jag väll fortsätta plugga, känns som att det är det enda som jag har skrivit om de senaste dagarna, men det är ju typ det enda jag har gjort :/ Men på torsdag har jag gjort de mesta proven i alla fall, det enda provet som jag vet nu att vi kommer ha sen är på torsdag nästa vecka. Vi kan inte ha så många prov nästa vecka heller eftersom vi har bak hela onsdagen, torsdagen (-2 lektioner) och på fredag :) Idag ska jag nog också gå ut och springa en runda också, borde ju hinna med det idag eftersom vi slutade så tidigt, haha (; Idag har vi förresten bara haft två olika lektioner, haha (; Vi hade sovmorgon till halv 10 och då hade vi engelska sen har vi haft 3 lektioner med livsmedelkunskap :/ Ha de bra!


minus+plus=PLUS

Även fast det har varit en dålig dag så är jag ändå skit mega glad p.g.a. några saker!!! :) Som t.ex. att jag fick träffa Natalie nyss som bor typ 25 mil ifrån mig :/ Och sen att Natalies kompis (som bor några mil ifrån mig) ska nog hem ihelgen, med bil så då kan jag kanske hänga med :)

:/

Kul att när jag tumlade lakanen så hade lakanet och örngotten åkt in i påslakanet så de är fortfarande blöta :/

pluggpluggplugg!

Heejheej :) Fattar inte hur lärare tänker när de sätter ett prov samma dag som man redan har 2 andra och vägrar ändra dag! Men fick i alla fall flytta matteprovet till dagen innan, för det känns bättre att ha det dagen innan än 3 prov på samma dag :) Men det är ju fortfarande mycket, nu har jag hygienprov och matteprov på onsdag och livsmedelkunskap och samhällsprov på torsdag :/ + att jag måste åka på en informationskväll för 9:orna på onsdag eftermiddag så kommer inte komma hem förs typ vid 8 :/ Men det ska väll gå att lära sig allting i alla fall :) För matten och hygienen kan jag nästan och samhällen verkar inte vara så jätte svår, måste bara läsa igenom det någongång till :) Det är nu man fattar hur bra man hade det på högstadiet, då vi fick ha max 2 eller 3 prov per vecka, tror det var 2 och man fick inte heller ha mer än ett prov på en dag! :) Det skulle ju ha varit hur skönt som helst om det hade varit så nu :)

Snart kommer Natalie hit en stund också :) Fatta va förvånad jag blev när hon frågade om hon kunde komma förbi och säga hej idag, först trodde jag att hon skämtade för igår skämtade vi om att det var hon som hade flyttat in ovanför mig (; Hon ska till en kompis som bor några mil härifrån så då ska hon komma förbi idag sen ska vi kanske ses imorgon också! :) <3

Blev ett långt inlägg nu, men det går ju det också :)


-

Blev inge plugg förut när jag skrev det utan fick en sån stor lust att gå ut och springa istället, så det blev så :) Hade bättre kondition än jag trodde jag skulle ha, eftersom jag inte har tränat så mycket nu på sista tiden :/ Men nu ska jag försöka ut och springa så ofta som jag hinner :) Men får väll se hur det går med det, haha (; Men nu har jag ju i alla fall skrivit det här, så då kanske det är större chans att jag gör det än om jag bara hade tänkt så :) Nu ska jag plugga eftersom jag ínte gjorde det förut (; Ha det bra :)


Söndag

Har inte gjort så mycket idag, typ pluggat bara :/ Fast ändå har tiden bara runnit iväg, fattar inte vart den har tagit vägen :O Ska väll fortsätta plugga nu, har hygienprov, samhällsprov och matte prov den här veckan, eller nästa vecka blire ju eftersom det är söndag idag (;


-

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2056659/blackpennan?claim=kngt74msz56">Följ min blogg med bloglovin</a>


Rätt vinnare? :)

Vilka/vilken tyckte ni skulle vinna dansfeber? :) Jag tyckte att Tobbe och Markoolio skulle vinna och det gjorde de ju, så det var ju bra :)




Dansfeber

Har precis gjort chokladbollar och nu blir det att kolla på dansfeber, Ola är ju med :) Men tror inte han ska vara med nå mer, han sjöng ju All over the world nyss :) Den låten kanske passar till programmet också, eftersom pengarna när man röstar går till barnen i världen :) Tycker det är bra så att det inte bara går till de som redan har jätte mycket pengar. Ha de bra


? :O

Kollar igenom mina bilder på datorn och funderar vad knäpper jag kort på egentligen? :O Har en massa bilder på absolut ingenting :O

Oj, nu gick brandvarnaren igång fast det inte ens är rökigt här inne :O Öppnade bara ugnen för att röra om pomfritten :O


Hittade en bild på hur bussarna såg ut på nationaldagen och några veckor efter det (;


Lördag

Oj, glömde skriva en viktig sak igår, haha (; Eftersom vi är i bageriet hela dagarna på fredagarna brukar vi göra egen mat för att slippa byta om, gå till matsalen som ligger typ 100 meter från skolan, sen byta om igen för att sen gå upp och fortsätta baka. Men förra veckan öppnade restaurangen på skolan som eleverna på hotell och restaurangprogrammet sköter så då får vi äta där istället :) Så igår fick vi nå kött och potatissallad och sen som efterrättt fick vi glace au four, fast var inte så förtjust i köttet, men det gick ju att äta i alla fall :) Och de som hade gjort det har ju bara gått 2 månader på skolan, så det var ju bra gjort, för de lägger upp fint och så, som på en riktig restaurang :) Sedan använde vi kavlingsmaskin för att kavla ut mördegen till vaniljhjärtanen igår också, gick lika bra för oss som förra gången, haha (; Ni som var med vet :)

Idag ska jag nog bara ta det lugnt :) Funderar på att gå ut och gå, men har ingen ork till det tror jag :/ Aja, vi får se vad det blir :) Ha de bra!


Idol :)

Sitter här och kollar på idol med Amanda :) Har nyss ätit pommes frites och nuggets, det var gott :) Idag i skolan var vi i bageriet hela dagen och jag råkade kliva med foten i golvbrunnen, haha :( Vi höll på att göra rent den så man kunde kliva rakt ner i vattnet och det råkade jag ju såklart göra :( Fast man skrattade ganska mycket efter, haha (; Vi bakade hallogrottor, angebergare (bröd), vaniljhärtan och bullar :)


kommerintepånågontingattskrivahär(;

Hejtjollahopp :) Känns som att jag har fått ganska mycket gjort idag igen :) Har prov om hävningsmedel och jäsning imorgon så har tränat lite på det och städat. Låter inte så mycke, haha (; Men har varit hemma i mindre än 4 timmar och har ju varit i skolan också och där kändes som jag fick mycket gjort också :) Har varit så mycket i skolan nu på sista tiden och idag gick vi igenom samhällsläxan, jag kom långt fram i matten, lämnade in 2 uppgifter och hade livsmedelkunskapsprov och det gick väldigt bra :) Sedan fick vi reda på hur det gick på engelskaprovet vi gjorde tidigare i veckan och blev lite förvånad över resultatet, haha (; Hade bara någon poäng ifrån full pott, har aldrig hänt på engelskan förut tror jag, haha (;


Vilken dag :O

Ojoj vilken dag :O Kom till skolan 8.20 och fick reda på att vi inte började förs halv 11, snacka om surt :/ Våran lärare som vi hade på första lektionen var sjuk så då fick vi jobba lite själva och andra lektionen hade vi hemstudier på, så man hade ju kunnat vara hemma och jobba till halv 11 i stället för i skolan :/  Sedan fick jag reda på att jag var tvungen att följa med på en informationskväll på eftermiddagen. Så kom hem för en halvtimme sen :O Men det var roligare än vad jag trodde det skulle vara i alla fall :) Vi gjorde marsipanrosor och delade ut kakor som vi har bakat, vi var ganska populära med kakorna kan jag säga, haha (; Sedan var jag och Amanda med i tidningen idag också (; Ni vet en sån där frågespalt som vissa har? En sån var vi med i alla fall (; Frågan var: Hur förbereder du dig inför vinter? Jag svarade att jag klädde mig varmare och Amanda köpte nya vantar :)


Skönt :)

Har precis diskat, hade en skit stor hög så kände att det var dax, haha (; Alltid lika skönt att få bort all disk, om ni ville veta, haha (; Efter jag hade varit med Amanda idag så gjorde jag lite på samhällsläxan som vi har tills imorgon och nu ska jag skriva lite om fetter som vi har på näringsläran :) Känns som jag har fått mer "kraft" sen jag var hemma i helgen :O Tror inte det är så många som fattar va jag menar, haha (; Men det blev väll så när jag träffade alla där hemma, dom som jag liksom kännt i flera år, eller Johanna har jag ju bara kännt sen i somras tyvärr men det känns som vi har kännt varandra i evigheter :) Vet inte riktigt hur jag ska förklara mig, haha (; Men det känns mycket bättre efter jag har varit hemma nu i alla fall :)


Här kommer en bild på all disk jag hade :O


Haha (;

Haha, följde med Amanda till bussen nyss och då utanför Ica kommer det en från tidningen här och frågar oss vad vi gjorde för att förbereda oss inför vintern. Sedan när hon hade tagit kort på mig sa hon att jag var lik prinsessan Madeleine på den bilden! :O När vi sen kom till bussen var det några som ska vara med i Dansbandskampen ikväll som stod och spelade (;


wii-tajm :)

Sitter här nu medan Amanda spelar wii :) Hon håller på att gå på lina, det går riktigt bra (; Fick sluta halv 1 idag istället för halv 3, riktigt skönt :) För vi hade 2 livsmedelslektioner på raken sen nästan 2 timmar håll sen livsmedel igen, så då fick vi hemstudier :) Skönt att kunna gå hem då i stället för att var kvar i skolan :) Eftersom vi inte hann äta i skolan köpte jag och Amanda burkköttbullar, tror aldrig jag har ätit det förut :O Men det var riktigt gott faktiskt :) Haha, Amanda till Louise idag: Du kan ju inte bara säga k, du måste ju säga aha! Haha, fy tusan va roligt det var :)

Haha, nu när jag kollade på tvn så såg jag en gubbe som rullade i snö för Amanda kör backhoppning men sen visste hon inte hur man hoppade (; Såg lite kul upp när det var det enda man såg (;


Apple Carrot

Hello :) My name is Apple Carrot. I'm 4 years old. I'm married and have 2 children and my job is to eat breakfast (; Haha, det var en övning vi gjorde på engelskan. Vi skulle skriva en frukt, en grönsak, en siffra 0-200, om man gillade fotboll, hur många pennor man hade och vad det första man gjorde på morgonen var. Frukten blev namn, grönsaken blev efternamn, numret blev åldern, om man gillade fotboll eller inte blev om man var gift eller inte, pennorna blev hur många barn man hade och det första man gjorde på morgonen blev ens jobb, haha (;


Oj :O

Oj, va mycke jag har fått gjort idag :O Kom hem vid halv 3 och då tog jag en äggmacka, haha (; Sedan har jag strukit, varit ute och gått, duschat, suttit vid datorn och nu ska jag nog räkna lite matte :) Låter kanske inte så mycket men det känns så :) Ha de bra :)




HÖST

Imorse när jag vaknade kände jag att det var skit kallt i lägenheten igen :/ Gick upp och kollade på termometern och såg att den stog på 16,9 :O Fast den står i fönstret så var väll lite varmare längre nín i lägenheten, men det var ju ändå skit kallt :/ Nu är det i alla fall lite varmare men inte riktigt varmt än så man inte fryser :/

Stannade kvar en stund i skolan med Amanda idag för hon skulle ha utvecklingssamtal typ 1 timme efter att vi hade slutat så då väntade jag med henne en stund :) Och sen när jag cyklade hem kändes det verkligen att det var höst :) Det var lite kyligt, låg MASSA gula löv på vägen och blåste som in i 17 (; Imorse var det minusgrader ute också :) Men tycker att snön ska komma nu snart, för när det ändå är kallt nu så kan det ju lika gärna vara snö också :)

Sedan fick jag reda på idag att de äter ketchup till ost och skinkgratäng här :O De äter ju ketchup till allt utom pannkaka, haha, ni vet reklamen? :) Så gott kan det ju inte vara (;

Fick inte in höstbilden som jag tänkte ha med :/ Memmen (;



back

Var med Johanna igår, vi gick till hemköp och köpte en påse chips och satte oss bakom lappens och åt fast det var lite kallt, men kul vare :) Men skulle ha viljat va med dig längre :/ Saknar dig redan ju :/ <3

Idag har jag varit med Cisci :) Fick träffa hennes och Fredriks son Alfons då också :) Jätte söt var han som blir 3 veckor imorgon :)

Ha de bra :)


Kalas

Heejheej :) Idag har vi haft "kalas" för mig, så har träffat hela släkten idag typ :) Fick pengar, presentkort, choklad, gossip girl säsong 3, muffinskakbok, en film sen fick jag en massa andra presenter på min födelsedag :) Är i alla fall jätte nöjd över alla presenter :) Men nu har jag inte tid att skriva nå mer ska ner och kolla på reprisen av doobidoo ola var ju med igår, men kunde inte kolla :/ Sen ska jag träffa bästaste Johanna :) <3

usch och fy!

Heejheej :) Blev att stanna hemma idag från skolan :/ När jag skulle gå började jag blöda näsblod väldigt länge :O Så blev alldeles yr och mådde illa för hatar blod! Yrseln har fortfarande inte gått över fast jag sov i 2 timmar efter det :O Men får väll hoppas att den snart går över :) Känns väldigt konstigt att ha varit hemma från skolan bara för att man blödde näsblod :P  Men jag skulle nog absolut inte klarat av att gå :/

Ha de bra! :)


Längesedan

Oj, nu var det längesedan jag skrev :O Men har varit hos syster i helgen sen följde hon med mig hem :) Så har inte riktigt haft tid att skriva :/ I alla fall igår bakade vi skit snygga muffins :) Fast de blev inte lika goda som de såg ut tyvärr :/ Det var chokladmuffins sen på var det mumsmums typ, så doppade man dem i smält choklad sen strödde vi på med kokos :) Vi råkade ha lite för mycke citronsaft i mumsmums grejjen så det smakar lite mycke citron av dem (; Men de går ju att äta :)

Imorse var typ alla skit trötta i klassen så de gjorde typ så att jag blev trött också :/ Men sen på rasten efter första lektionen gick Amanda och Louise och köpte dextrosol så då blev de pigga och då blev jag pigg igen också :) Det har väll ite hänt nå roligt i skolan idag :/ Fick kalops till lunch som var lite mindre god, haha (;


Våra muffins :) Visst ser de goda ut? :)


Follow me on Spotify
RSS 2.0