sista maj

Värst va populär man var idag då. Och det var bara Johanna jag skrev själv först till haha :)

Har precis räknat/tittat på några sidor i matten. Känns väldigt bra att jag har kommit nästan 30 sidor framåt sen bara igår!?! Och då räknade jag bara på lektionen igår och typ 40 min nu, men har typ kunnat allt sen innan så har bara behövt läsa igenom det och tittat lite snabbt på talen :) Riktigt skönt i alla fall! Godnatt

Förresten, vart tog maj vägen? Har ju gått skit fort! Bara två veckor kvar tills sommarlov nu!!!!!



lika förvånad varje gång


weheartit

vinnare!

Kan ju berätta att den som vann "tävlingen" om vad jag bakade/lagade var min syster som svarade rätt först. Rätt svar var pannkakor! Skriver ett inlägg till dig om någon dag :)


ett fel närmare rätt

Som ni kanske har märkt har det inte varit den bästa uppdateringen här på sista tiden. Förhoppningsvis blir det bättre nu, ska försöka i alla fall :) Var i alla fall till skolan idag för första gången på 2 veckor!?! Har varit sjuk och ledig och så där. Skönt och roligt var det att komma tillbaka i alla fall, men nu har jag väldigt ont i mina bihålor och öron. Men finns tyvärr inget annat att göra för tillfället, än att vänta.

Bal på herrgården är idag också. Skulle vilja titta men tyvärr befinner jag mig lite långt bort, men jag är glad ändå! Har ju knappt varit här på sistone :/

Här får ni några bilder från de senaste dagarna. Har varit med kompisar, jobbat och varit sjuk ;)


Filmtittande med Johanna. Message in a bottle tror jag den hette, en bra film :)

Träffat den här killen


Födelsefirande för mamma

Cisci fick en fin klänning. Är en kökshandduk och hon har även bak också. Fredrik G tyckte att hon bara skulle sy ihop dom upptill så att det luftade lite när det var varmt haha :) Kul var det i alla fall

Piggelin i solen!

Grillning med Johanna. Vi valde nog däremot inte den bästa platsen, men det gick ju bra ändå!

Korvkorv haha


Dop för lilla Ellen

Blev lappenspremiär också! En kombiglass med saltlakrits blev det denna gång haha :)

Maroon 5 - payphone

Delar med mig av en bra låt, så får ni ett "riktigt" inlägg senare :)


pluggar..

Heejheej, sitter och gör undan lite plugg och har på justin biebers film i bakgrunden haha :) Just nu skriver jag en uppsats på engelska om drycken rom, går helt okej och när jag väl började var det inte lika tråkigt som jag trodde det skulle vara.

Mår bättre idag och inatt vaknade jag bara en gång. Har vaknat flera gånger de tidigare nätterna för att jag har haft så ont i halsen, men nu är det bättre och igår kunde jag äta och prata någorlunda normalt :)


sick...

Sry för dålig uppdatering, är sjuk. Skriver sen när jag mår bättre! Hoppas det är bra med er kära läsare ;)

artondemajtvåtusentolv

Var iväg till Gävle idag med mamma, handlade lite fina grejer! Nu ska jag försöka skriva klart engelskauppgiten, får se hur det går!

Imorgon blir det att jobba och sedan träffa några kompisar. Dock vet jag inte riktigt vilka än haha :) Vad ska ni göra imorgon?


gonatt!


säger som alla andra, låååångheeelg!

Kom hem till Dalarna för någon timme sedan. Har inga planer för helgen och det känns riktigt skönt! Hade tänkt sova ut imorgon bitti för känns som det var ett jäkla bra tag sedan sist! Men nejnej, nu ska jag upp tidigt och jobba! Blir väll bra det också, är ju bra att jag får göra det i alla fall och tjäna lite pengar :)


so tell me, what did I do?

Gissa vad jag gjorde här! Den som gissar rätt först skriver jag om i ett inlägg ;) Och om jag inte vem vem du är, hittar jag på något annat, kanske skriver om intrycket jag fick av din blogg eller något ;)


Jag må ha världens bästa föräldrar!

Detta var det som låg i paketet! Fördelen med att ens föräldrar läser ens blogg haha :)


En nikon D3100!!! Är väldigt nöjd och glad! Har ju velat haft en systemkamera i något år och nu har jag äntligen en!

Överraskningsresa med assistenterna

Som tack för att vi har varit konfirmandassistenter åkte vi i lördags iväg på en överraskningsresa! Blev "bio" på cosmonova och sedan grönan! En grymt bra dag :)


I bilen dit. Jag och en av mina allra bästa vänner! Älskar dig <3

Lunchdags med Linnea, Anna, Johanna, Tove och Tilda! :)

En suddig bild på johanna och lite av linnea haha :)



Fixade en liten fläta i Tildas hår medan vi väntade på resten av gänget efter lunchen haha :)

Kvasten

Min och Johannas glass!

Några vågade sig på fritt fall tilt ;)

Hopp på vägen tillbaka till bussen ;)

Fann detta på min säng när jag kom hem. I nästa inlägg får ni se vad som låg i paketet. Är grymt glad över det!!! :)

A evening to remember

När jag ändå håller på kan jag ju lägga upp två bilder från när Amanda och Munk var här i onsdags. En grymt kul var det med väldigt mycket skratt! haha :) Amanda sov sedan här, men det blev dock inte så jätte mycket sömn p.g.a. lite dragkamp av täcke och så haha :)


Lagade lite tacopaj! :)

Hahaha, medan jag var på toa hängde Amanda upp mina hörlurar på väggen!

studiebesök: grythyttan och loka brunn 10/5

Var ju som sagt på studiebesök på en högskola i Grythyttan och i Loka brun fick vi en rundvandring på ett av Sveriges största spa, träffade en kock som hade vunnit någon tävling och så pratade någon om vin alldeles för länge. En bra dag, men tråkigt att det bara handlade om restaurang och turism typ, men kul att åka iväg på något! Var däremot sjukt trött när jag kom hem!


Vi hade det bra här bak i bussen!

De hissade upp ett litet kök från våningen under oss. Fanns även 3 st till, tror jag, som var lite mindre. Ganska coolt haha :)

"Centrum" haha :)

En del av spat, spaet eller vad man säger haha :)

Lokavatten direkt från källan! Riktigt gott haha :)

Gillade den här platsen!

Fanns en tvåvånig "golfplats" vid spaet ;)

Some will win, some will lose

Har för tillfället väldigt stor lust att skita i att packa någon väska tills imorgon, då jag åker hem till mina föräldrar. Men har en känsla av att jag kommer ångra mig senare. Är grymt slut efter en dag i grythyttan och loka brunn! Har nämligen varit där idag med alla tvåor, hotell/turism ettorna och treorna. Vi var på studiebesök på en högskola och vid loka brunn då. Kommer väll bilder om någon dag, kanske imorgon, kanske på söndag eller kanske måndag? Ni får kika in och kolla utkik lite då och då helt enkelt :) Nu ska jag se på ett gossip girl avsnitt och sen sooova! nej just ja, packningen var det också ja..


Bilder från dagen

Dagens enda lektioner idag var engelska och matte, samma som igår alltså fast lite bättre upplagt. Båda två var nämligen på morgonen till skillnad mot måndagar då vi har en på morgonen och en på eftermiddagen. I alla fall så på engelskan tänkte jag och Matilda göra ett nytt försök till att fixa vårt reseprogram, men det funkade inte så vi blev tvugna att lämna in våra olika filmklipp på ett usb till vår lärare. Tanken var att vi skulle klippa ihop dem och lägga in lite bilder och ett kort klipp också, men minnet på skolans datorer är tydligen väldigt lite antar jag, för inte ens en av filmerna fick plats.

Efter matten och engelskan jobbade jag, Tb och Johan med vårt projektarbete. Bakade om(kan man säga så? haha) en avbakad cheesecake för vi ville göra några ändringar för att förbättra den och den blev jätte god :) Här får ni en bild på resultatet!


Citroncheesecake med botten av digestive kex och en hallongelespegel

När vi var klara med detta stannade jag kvar i bageriet och var med Amanda och Viktoria när de jobbade med deras projektarbete. Här får ni lite bilder på deras resultat  ;)


Amanda och en mangomoussetårta!

Strawbeeerries!

Och Amanda igen med en passionmoussetårta ;)

Efter skolan har jag storstädat lägenheten, behövdes verkligen! Och även räknat lite matte, riktigt duktig idag jag!


Nämen vad dök upp här? Jag, med lite olja i håret haha :) Långt inlägg detta blev ;)

tänkte bara dela med mig av en fin liten bild


Medverkar i en tävling hos Kan dee

Hejsvejs, jag är med i en tävling hos duktiga Kan dee, som egentligen heter Sandra men hennes egna klädmärke heter Kan dee. Jag tycker verkligen om hennes kläder och skulle bli jätte glad om jag vann detta linne, så får hoppas man vinner ;)

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!
Hennes hemsida med alla kläderna hittar ni HÄR! :)


Kan dees bild

I remember every word you have said

Älska våra måndagar. 8:20 börjar vi med en timmes matte och vid 3 har vi dagens andra lektion. Visst det är väll skönt att vi inte har så mycket lektioner, men de borde ju kunna lägga ihop dem så att vi kan vara lediga någon dag i stället.

I alla fall nu så ska jag storstäda lägenheten, plugga lite och kanske gå iväg och köpa ett nytt strykjärn eftersom mitt gick sönder idag. 18:00 ska jag lyssna på MixOnline också för då gästar nämligen bästaste Ola dem! :)


Här får ni en fin bild från när jag och Amanda väntade på bussen ;)

Helgen!

Var ju som sagt hos min syster lördag-söndag. Hade två väldigt bra dagar, vi gick på stan och igår var vi på bio. Älska mig igen hette den och var en mycket bra verklighetsbaserad film!

Här kommer några bilder från de senaste dagarna :)


I fredags satt jag och Amanda och kollade på det detta när de andra i klassen var i bageriet. Jag var med där fram till lunch men klarade sen inte av att vara med. På bilden är det två gubbar som försöker dra upp något ur brunnen eller något. De höll på i över två timmar och kom även mer folk dit. Vi hann inte se va de försökte fixa, men säkert över hundra meter rep drog de upp. Mycket intressant var det haha :)

Mådde bättre framåt kvällen (i fredags) så tog mig en promenad och såg året första segelbåt vid kanalen haha :) Dålig bild, men ville inte ta längre fram ;)

Tacomys med syster på lördagen!

Älska! I'm in love


Olas nya singel som släpptes på itunes idag! Grymt jäkla bra efter att ha lyssnat på den några gånger!!!

så jävla bra haha :)



http://youtu.be/2nCZJjiRqGc <--Gick inte att bädda in denna, men tryck på länken så får ni se en mycket rolig video! :)

shit the same

Min fredagskväll spenderas med en kopp te och uppsatsskrivande, riktigt trevligt.. Tur att jag tycker det är roligt att skriva i alla fall :)

Kommer inte skriva här imorgon för drar till min saknade syster då och stannar där en natt. Har fixat ett roligt tidsinställt inlägg som dyker upp här imorgon, tycker ni ska kika in då ;)


Mr. Perfect don't exist my little friend

Bara för att den här låten är väldigt bra! :)


Flytta inte in till Tjörn

Sitter på svenskan och skriver en uppsats om Heliga Birgitta, hittade den här videon då :) Inte så jätte bra, men gillar namnet och ändå lite rolig haha :)


A day outside in the wood with my class

Var ute i skogen med klassen idag och hade det trevligt


Foodtime och ett finger! Och maten som bjöds var..

..grillad lax, potatis :) Ett finger blev med på denna bild också tydligen haha :) Var väldigt svårt att se vart man tog pga av det fina vädret ;)

Amanda ser glad ut!

Efterräätt, grillad banan med choklad i

Freddie leker med spade i sanden haha :)

Här hittade de något som verkade väldigt intressant

Fick en fin arm på körteorilektionen idag. Amanda sa att hon bara skulle skriva macopaco sen när jag märkte att hon gjorde något mer sa hon att hon ritade en torktumlare haha :) knäpp du är!

Efter skolan gick jag hem och sen hängde jag med Munk till solariet och var med henne en stund. Träffade även på Zandra, Jessica och Madde en kort sväng.


Dagen i bilder och lite text!


Beachvolleyboll vid kanalen, skoj!

Kanalen

Efter skolan som slutade väldigt tidigt idag hängde jag med Amanda hem och vi spelade in en intervju på engelska som ska vara med i hennes grupps arbete med reseprogrammet haha :) Efter det kom Munk och vi åkte till..

..donken och käka lite :)

Munken i väntan på bussen haha :)

Satte upp lite fina, glada post-it lappar :)

Blev sedan en liten promenad :)

Nice weather!

Några bilder från långhelgen kommer förmodligen imorgon! :)

hahaha :)


<3

Har inte suttit vid datorn sen i torsdags kanske eller något, har haft fullt upp! Förra inlägget la jag upp nyss men gjorde så att det står söndagens datum på det haha :) Kommer förmodligen ett inlägg imorgon för nu ska jag göra mig iordning för sängen, är grymt trött! Sov sött alla läsare! ;)


Follow me on Spotify
RSS 2.0