ja då gör det så sjukt ont

Har typ nyss kommit hem från kapten röd. Har äntligen sett honom live! *Överlycklig* Fast han var inte så bra som jag trodde han skulle vara, eller han var väll bra men det var för många tomma pauser så att blev så utrdraget kändes det som :/ Amanda har också precis åkt hem efter att ha sovit här sedan i tisdags. Därför det inte har blivit så mycket bloggning för har haft fullt upp med annat :)
 
Var så skönt imorse för då hade vi 40 minuters engelska och sedan hål i 2 timmar, så jag och Amanda drog hem och sov. Grymt skönt och behövligt! Fick inga bra på bilder på kapten, men ni får några andra istället :)
 
chill på tåget på vägen hem

Två intressanta bilder från gårdagens idrottslektioner. Ska ha den med iv nu iår igen eller im heter det väll nu, men skit samma kommer fortsätta kalla det iv. Så vi var två klasser men ändå så var bara 4 pers med haha :) På den första ser ni hur jävla snabb jag är över häckarna där haha :)

totally wrong way!


jo men så här kan man ju också göra när fönstret vägrar stanna ;)

"fönsterstopp" (har det ens nått namn?) a la Lein

Håll hårt i din goda vän för där ute finns det gott om ormar

Sitter vid datorn och tittar lite på How i met your mother, sjukt bra serie! Ska nog faktiskt snart gå och lägga mig och läsa min svenskabok.. Skulle vara skönt att ha läsloggen klar innan vi åker till england för dit vill jag då inte ta med mig massa plugg. Mindre än en månad kvar tills vi åker nu!!!
 
Blir en lång dag i skolan imorgon också, börjar 8 och slutar inte förs efter halv 5 någongång. Är det ens tillåtet att vara i skolan så länge?!? Har i alla fall ett långt hål efter lunch så funderar på att passa på att åka till körskolan och plugga lite, får se hur pigg jag är på det imorgon haha :) Men måste verkligen komma igång med teorin nu om jag ska körtkort strax.
 
Delar väll med mig av en bild jag tog nyss haha :)

hund-SM bakning

Igår bakade jag och min projektarbetsgrupp bakelser till helgens hund-sm. Gick skit för mig, usch va dåligt humör jag var ett tag..
 
Tror ingen i min grupp blev speciellt nöjd av resultatet. Var så varmt i bageriet pga av solen och ugnen och så får vi ju inte ha fönstrerna öppna eftersom det då kommer in en massa bakterier. Vissa bakelser blev därför lite snea för att de stog ute i värmen för länge och så var vissa anslag (tårtbottnar) för tjocka så vi fick göra bakelserna platta istället för runda. Men själv tyckte jag de platta blev snyggast, så det var ju bra haha :)
 
Blev vanliga prinsessbakelser. Gillar hur lika texten blev på dem -.- Inte det bästa jag har gjort precis, men det duger väll i alla fall :)
Den andra gruppen i min klass hade hand om tårtorna och här är deras resultat. En tårta med chokladbiskvibotten, hallonmousse och passionsmousse. Skit gott!
 

yeeay finally!


in the school..

Sitter i skolan och väntar på att svenskan ska börja, kulkul.. Jag och Louise har i alla fall vägt upp ingredienserna till anslag (tårtbottnar) som vi ska fixa klart i eftermiddag. Imorgon blir det nämligen att göra 250 st bakelser till hund SM, så vi var duktiga och utnyttjade vårt hål idag så att vi får lite mindre att göra imorgon :) Känns ändå faktiskt ganska skönt att ha börjat skolan igen, får se hur länge det håller sig ;) Ha det bra!
 

vackra, underbara orsa 2012

oh, sällan att jag lägger upp bilder den dagen jag sa att jag skulle göra det, men idag hände det haha :) i alla fall så här får ni en del bilder från när jag, emma och natalie var i orsa i några dar :) kommer förmodligen mer bilder senare.
 
Äntligen på väg!
hittade detta på stranden :) blev lite "äcklig" vinkel på bilden tyvärr
 
 

I would do anything for you

går inte att få bort det svarta. imorgon får ni en massa fina bilder :)

åh, man blir ju typ kär!

 
fast den här låten hade nog inte blivit lika känd om inte eric hade varit med ;)

de lyckas då varje gång - maroon 5

 
Love this! någon som håller med? :)

tiiiiired

Detta är min första lediga lördag på 5-6 veckor och vad har jag hittilis gjort, jo suttit vid datorn. Men är så trött så orkar inte riktigt ta tag i något. Är typ konstant trött nu för tiden, lite jobbigt är det men blir väll förhoppningsvis lite bättre när skolan startar igen.. Väldigt skönt att inte göra något ibland också. Kanske därför jag är så trött också, har haft ganska fullt upp den sista tiden. Nu ska jag börja packa lite till lägenheten, försöka i alla fall.. Bjuder väll på en bild, fint med lite svinkoppor och så, men tack och lov blev de bättre ganska snabbt när jag hade fått pencillin + salva :)
 

kändes som att du aldrig saknade mig, så därför börjar jag sakna dig mindre och mindre

sorry för dålig update, har varit borta och haft ganska fullt upp. nu är jag väldigt trött, som vanligt känns det som så skriver mer här någon annan gång. Kanske blir imorgon eller senare :)
 
 

what about now?

Blev en cykeltur runt herrgården i förmiddags med Natalie och Alfons och direkt efter det blev det en promead haha :) Stannade lite i en lekpark för alfons ville åka lite rutschkana, men han vågade inte åka själv första gången ;) Resten av dagen har jag bara slappat, sov till och med en liten stund på eftermiddagen. Har varit så sjukt trött :O Nu tittar jag på os-avslutningen, jag som inte har kollat ett dugg på det haha :)
 

hurtiga jag ;)

Drar väll ut på en springtur nu på lördagskvällen ;) och nej jag har inte en massa finnar i ansiktet är typ utslag, kommer inte ihåg vad det hette.

true shit

 
hittade några bilder med s.k. true words ;) De behöver inte stämma på mig just nu, kände bara att jag ville lägga upp dem. Dessa finns också på min tumblr :)
 

Fördelen med att jobba på ett fik ;)

fick med mig gårdagens räckmacka :)

workworkwork

Eftersom det inte blev som det var tänkt igår, så bestämde jag mig för att jobba idag istället. Skulle förmodligen ha sovit väldigt länge annars så då kunde jag ju lika gärna gå upp och jobba så fick den som egentligen skulle ha jobbat vara ledig, så snäll är jag haha :)
 
Får se vad jag hittar på ikväll. Känner inte för att sitta hemma men alla kompisar är ju typ upptagna :/  Aja, vi får se hur det blir! Har förresten börjat bli aktiv på min tumblr så om ni vill kolla är det bara att fråga va jag heter där :) Här får ni en liten förhandskik på den ;) Faktiskt riktigt nöjd med utseendet, men får se hur länge det håller haha :)
 
 

-> promenad -> jobb

Snart dags för jobb och sedan blir det att grilla med några vänner för att senare dra iväg på björn rosentröm :) Lite typiskt att jag fick pencillin idag bara.. Menmen, ska bli kul ändå :)
 
Sötalfons som Natalie gjorde en "snygg" frisyr på i bilen igår. Sen på kvällen skulle han sätta upp håret så att han skulle bli snygg ;)

bilder från de senaste dagarna, veckorna?

kom lite snö.. nej då bara väldigt mycket hagel ;)
ja, men varför inte sätta en sopkorg på huvudet?
 
 
vy från laven. hagel. chillning på tak. tidning från -63. fördel med att jobba på ett fik. tårtkalas. rolig handledare på sommarjobbet. hitta ännu ett hål i asfalten med johanna. glass i stora lass. lappens<3. fin dörr @ sommarjobbet. larv. stövlar. promenera/springa i skogen. mys med kusinerna
 
så här har en del av den senaste tiden i mitt liv sett ut, ganska okej faktiskt :)

Jag gör det tusen gånger om

Vet att jag har lovat uppdatera er med lite bilder och så, men har fullt upp hela tiden så hinner inte riktigt. Har nu typ precis kommit hem efter att ha sett en väldigt spännande film med några kompisar och nu ska jag nog sova för ska upp tidigt imorgon :)
 

Follow me on Spotify
RSS 2.0