instagramwidget!

Som ni kanske ser har jag lagt in en widget med min instagram, så check it out if you want to! Använde mig av snapwidget.com om ni är intresserade att också skaffa det! :) Kommentera bara om det är något ni undrar över.
 
Har väll annars inte hänt så mycket. Vi är klara med naturen vilket är grymt skönt!! Inte mitt favoritämne direkt.. Och i bageriet gjorde vi rosor i socker, lyckades bränna mig lite :( Men inget farligt tack och lov!
 
Vi får höras mer imorgon för nu ska jag ta och stänga av datorn, godnatt! Fint med olika höjd på bilderna också..
 

trevlig lördag!

Har det trevligt med vänner! Blev hockeytittande och sen blire eurovision!

Dagens bagerilektion!

Tänkte visa lite bilder på vad vi gjorde i bageriet i skolan idag. Hade bl.a. lite beställningar på figurtårtor och en vårig dessert. Vi drog lott om vem som skulle göra vad och jag fick såklart det jag ville göra minst, desserterna.. Men det gick ju bra det ändå. Har även skrivit på hello kitty tårtan där det står Clara 3 år.
 
Det gjordes även en pirattårta, fantomentårta och en tårta till en med åldernoja, men fick inga kort på dem.
 
Marsipanfigurerna och det mesta till desserten hade vi förberett innan.
 
Är rabarbermousse, rabarberkompott och vit ganache. Som dekoration är det rabarberchips och tagetes (ätbar blomma)
 

And the sun is shining!

Sitter ute i solen och har det skönt! Dock börjar det blåsa mycket igen. Men äntligen äntligen börjar värmen komma!! Var lite väl varmt att gå hem med svarta jeans efter att ha varit i ett varmt bageri hela dagen, men tycker det är lite för tidigt att bara gå i shorts och vill helst inte visa mina ben än haha ;)

hej igen!

Det här med att blogga går ju bra.. Eller inte. Ska försöka bättra mig, svårt att komma igång igen efter ett så långt uppehåll bara.
 
Har precis skickat in en bokrecension. Känns som jag har skrivit den på fel sätt för att det kändes så enkelt haha. Börjar beta av fler och fler skoluppgiter nu, grymt skönt att man har börjat fått tillbaka lite motivation igen! Känns lite enklare att ta tag i grejer då.
 
Nu måste jag göra lite käk, så får höras senare. Ha det bra!
 

Help!

Letar klänning till avslutningsmiddagen. Har hittat dessa. Vilken tycker ni är finast? Alla är från nelly
 

I´m back! Hopefully

Riktigt förvånad över att trots min väldigt dåliga uppdatering, tittar folk fortfarande in här ganska ofta ändå. Har haft ett uppehåll väldigt länge, men börjar nu bli sugen på att börja blogga igen så ska ge det ett försök!
 
Studenten börjar närma sig för mig och sitter just nu och kikar på klänningar till avslutningsmiddagen. Hittar faktiskt väldigt många fina så får se om jag beställer någon sedan :) Tyvärr verkar det inte bli någon bal för våran del, men roligt att vi i alla fall har en liten finare avslutningsmiddag!
 
Nu ska jag titta "klart" på klänningarna, plugga och sen städa lite för ikväll kommer mamma hit!! Ni får ha det så bra så hörs vi senare idag eller någon annan dag!
 
Btw detta blir mitt första inlägg för 2013! haha
 
Bjussar på en liten halvseriös bild

Follow me on Spotify
RSS 2.0