2011


2010 i bilder


Bytte fotbollslag, som jag slutade i i augusti p.g.a. flytten :/


Tittade på när äventyrarna konfirmerade sig :)


Var på klassresa till Göteborg


Sista dagen med 9b


Betsy!


Ola, köping


Ola, valbo


Sommarkonfirmander gotland. (jag är assistent, haha)


Gotland


Gotland


Ola, Ludvika


Sommarkonfirmation


Jobbade på kollo och lärde känna världens bästa Johanna :) <3


Som jag klädde ut mig till troll och pirat med :)


Åt även glass på Lappens med Johanna och chips bakom Lappens haha :)


Semester, Sundsvall.. Träffade på en maaaassa släktingar som jag aldrig hade träffat :) Bl.a en tremänning som hette Cecilia (som jag) och var lika gammal som mig, haha :)


Sundsvall


Sundsvall


Var på diggiloo med Natalie i spöregn, åska och blixtar.


Åkte till Sicilien på assistensläger


Sicilien


Sicilien


Sicilien, Fredrik flätade ihop mitt och Jessicas hår (;


Var till tomtits med Johanna och cyklade på lina, haha :)


Märkte att bordet vi skulle äta vid, var lite väl stort (;


Johanna fick känna på hur det känns att vara lång, för några sekunder (;


Sundsvall, men orkar ej flytta upp den, haha :) De hade massa sånna här olika drakar, var typ någon tävling de hade (;Toalettskyltarna på tomtits (;


Flyttade och började på gymnasiet


Träffade Louise och Amanda


Natalie kom pch hälsade på :)


Var och såg kronprinsessan och Daniel

+en massa andra grejer som jag inte har kort på och ni skulle säkert bli ännu mer utråkade om jag hade laddat upp dem också, haha :) Märkte nu att jag har sett på Ola gaaanska många gånger i år, haha :) För har sett honom fler gånger än vad jag la upp bilder på (;

17. DAGENS BILD

En ovanlig bild
16 DAGENS BILD

En bild på dig själv


Har lagt in ganska många gamla bilder på datorn nu, så den här är typ 2-3 år gammal haha :)

VECKANS SKÄMT

Det var en gång en rödhårig och en gråhårig som satt på en bänk i parken. Då sa den gråhåriga:
- Hur känns det att ha ett brinnande huvud?
- Det borde ju du veta, du har ju bara aska kvar!

15. DAGENS BILD

Något du vill göra
VECKANS SKÄMT

Ett medelålders par från norra USA längtade en kall vinter till värmen och bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på hotellet där de tillbringade bröllopsnatten tjugo år tidigare.

Mannen hade en längre ledighet och åkte därför ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellrummet hade en dator och beslutade sig för att skicka ett mejl till hustrun. Han missade dock en bokstav i namnet. Mejlet hamnade hos en prästänka i Houston, som just hade kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det kommit e-post med kondoleanser från släkt och vänner.

Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen: Till: Min älskade hustru! Rubrik: Jag har kommit fram! Jag vet att du är förvånad över att höra ifrån mig. De har datorer här numera och man tillåts skicka mejl till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min. PS. Det är verkligen hett här nere! DS.

Bra? :)

Har bytt header nu :) Fast hela bilden blev ju inte med, men tyckte det blev bra i alla fall. Eller vad tycker ni? :)


Här är hela bilden :)

Byta header?

Kom nyss hem från Emma, har sovit där inatt :) Vi har väll inte gjort så mycket, typ bara tittat på tv haha :) Orkar inte skriva något mer just nu, eller kommer inte på något kanske jag ska säga, haha :) Men blir kanske något mer inlägg senare idag :) Eller jag kan skriva att jag funderar på att byta header. Men har inte hittat någon bra än så länge, fast den som jag har nu tycker jag inte heller är nå bra. Så det blir säkert att byta :) Ha det så bra!


14. DAGENS BILD

En bild som påminner dig om gamla tider


Haha, en dag på min förra skola (;

<3

Var ju och badade med småbarn idag och kom nyss att tänka på att jag saknar faktiskt kollot! Men hur kan man sakna sitt sommarjobb? haha :)


13. DAGENS BILD

Du och någon klasskompis


Har ingen där jag är med, så får bli en bild med bara en klasskompis på (;

Bad

Är helt slut efter en dag i badhuset. Har varit där med Emma, Martina, William, Sara, Simon, Gustav och Hanna. Inga av barnen kunde ju simma så blev att vara i lilla bassängen hela tiden, men man blir ju typ mer slut då, haha :)

Orkade aldrig skriva något igår, men först var jag, min familj och släkten på mammas sida hos mormor och morfar och åt. Som tur var så var det inge julmat, haha :) Efter det blev det att åka till Johanna, som jag inte hade träffat på evigheter :/ Vi spelade kort, monopol och twister. Man kan ju säga att man inte är lika vig som när man var liten, haha :) Men kul var det i alla fall! :)

Nu ska jag vänta på att Emma ska höra av sig och sen ska jag vara med henne, om ni inte fattade det haha :) Ha de!


12. DAGENS BILD

En bild på din vardag

Har ingen aning vad jag ska ta för bild där, så det får helt enkelt inte bli någon (;


tjohej

Är sugen på att spela fotboll! Det är nog det enda jag kommer skriva idag, så tro inget annat, haha :)


11. DAGENS BILD

En person du kan berätta allt för


Fast minus ola och mig själv då, haha :)


10. DAGENS BILD

Någon du tycker är väldigt snäll


Förra klassen :) Fast min klass nu är också snäll :)
(Bilden är tagen på volleybollturneringen i 7:an)

24 december

Tänkte bara säga:

GOD JUL!


:O

Tänk att det bara är 75 minuter kvar till julafton :O Det är helt sjukt hur fort december har gått! Men det ska i alla fall bli kul med jul, fast ändå tråkigt att den snart är slut, haha :) Hur firar ni jul? Själv ska jag fira med min familj och min släkt på mamma sida :)


9. DAGENS BILD

Någon i din släkt


Emma :)

23 december

Sitter och slår in julklappar nu :D Men hittils har det inte gått så bra, haha :) Ska snart gå upp och träna med min bror tror jag, gick ju inte så bra för oss igår eftersom det var låst :O Så får väll hoppas det går bättre nu :) Dagens bild kommer nog efter det :)
8. DAGENS BILD

Gårdagens bild kommer idag istället (;

En person som du saknar


Johanna K <3
Och den där saken under cykeln nuddar inte marken, haha :)

Hej :)

Kom hem från Louise för ett tag sedan, det var kul! :D Speciellt eftersom jag inte träffat dem (Emma och Louise) på evighet :O Efter det har jag ätit och spelat spel på facebook, haha :) Funderar på att gå och slå in julklappar efter en till omgång på icy tower, haha :) Har väll inte så mycket mer att säga, så får bli ett kort inlägg, haha :) Ha de bra!


7. DAGENS BILD

En bild som du aldrig lagt upp


En väldigt gammal bild, haha :D

Emma och Louise idag!

Sitter just nu i Johannas säng, fick sova här inatt för jag och Johanna bytte rum, men vet inte riktigt för hur länge, haha :) Snart ska i alla fall jag och Patrik gå och träna, väntar bara på att pensionärerna ska bli klara, haha :) Och efter träningen tar jag bussen in till stan för att träffa Emma och Louise!!! Har inte träffat de sedan i slutet av juli typ, liksom för över 4 månader sen! :O Så ska bli kul att se dem :) Eftersom jag inte la upp någon dagens bild igår, gör jag det nu istället :)


JULLOV NU!

Kändes ju värt att gå till skolan och vara där i en halvtimme :/ Om vi hade fått betygen och omdömena igår hade jag ju kunnat åkt hem då också! Men men det är ju som det är och nu är det ju faktiskt jullov!!! :) När får/fick nu jullov? :)


JULLOV SNART!!!

Ska strax gå till skolan och fika och få omdömen och betyg, det är typ bara det vi ska göra, haha :) Känns ju värt, fast det är ändå speciellt med "julavslutning". Fast vet ju inte riktigt hur det är här än, men det får jag snart veta, haha :) Men där jag har gått förut har vi jämt gått till kyrkan och lyssnat på när några sjunger och några pratar, haha :) Men nu måste jag gå, ha de bra!


6. DAGENS BILD

En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


Ida <3 Har typ inte varit med henne sen i somras :/ Fast träffade henne typ 10 min (haha) för en månad sen typ :P

- och +

Har skit ont i halsen men har inga halstabletter! :( Så funderar på att gå och köpa det, om jag orkar som jag inte tror att jag kommer göra, haha :) Är väll all städning som har gjort det, haha :)

Imorgon får jag jullov och då blir det att åka hem!!! :) Ska bli skönt att vara hemma mer än bara en helg, hinner ju typ inte träffa några då och så känns det så "stressigt" och allt :/ Tänk att det redan är julafton på fredag också! :O Känns som att december bara har flugit iväg! haha :) Men det ska bli skoj, som alltid :) Nu ska jag fixa lite här i lägenheten så ha det så bra!


rast, haha :)

Har tagit en paus från det jag skulle göra (gör typ allting samtidigt, haha :) ) och spelar lite Icy tower på facebook, haha :) Någon mer som har spelat det? (;


Städning och packning!

Kom hem från skolan för ett tag sen! :) Hade bara lmk (livsmedelkunskap) och matte. Provet på lmkn gick mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra :O Men det kanske var för att Johanna tänkte på mig, haha :) Nu ska jag:

  • städa
  • Packa
  • plocka in kläder i garderoben
  • stryka mina bakkläder så jag har det gjort tills nästa år, haha :) 

Lyssnar på musik på ipoden också =Skit gamla låtar, haha :) Men det kan vara kul att lyssna på sånna låtar ibland :) Är bättre ljud på ipoden än datorn så det är roligare att lyssna på den! Men nu ska jag börja städa, dagens bild kommer nog ikväll. Ha de bra!


5. DAGENS BILD

En gammal bild på dig själv


Har ingen på den här datorn så får bli en på Ola istället, haha :)


HAPPY!

Är så in i helskotta jäkla glad nu! haha :) Sökte på ola princess på youtube för tänkte kolla på ett klipp där man får höra en liten bit av den låten. För för att kunna lyssna på hela låten måste man köpa hela albumet för låten har blivit ett bonusspår där. Men jag köpte ju albumet innan den blev det :P Men i alla fall så när jag sökte såg jag att Olaofficial hade lagt upp hela låten! Fatta va glad jag blev då eller, haha :) Så nu vet ni vad jag kommer att lyssna på resten av kvällen, haha :) Men har ju ett fiskprov att plugga till också :/
 
Den blir bättre för varje gång man lyssnar, som vanligt, haha :)

Falukorvslåten!

Till Johanna:Haha, åt falukorv till lunch och kom att tänka på den här braiga låten, haha :)

Tråkigt? Kolla filmen. Roligt? Kolla filmen i alla fall, haha :)

Tänkte dela med mig av en härlig film när Ola spelade i Ludvika, haha :)


Roligt samtal!

Haha, har ett väldigt roligt samtal med Johanna om murvlar, bävrar, mullvadar och murvaldar! :) Om ni nu börjar fundera vad ett djur är, så sluta fundera! Haha :) Klicka här för att komma till Johannas blogg! :) Haha, har ni märkt att jag har börjat skriva ! väldigt ofta? :)

4. DAGENS BILD

En bild på en bra tid i ditt liv


Ida, Pöris (Jennifer), jag och Lina :)

Här är det en rubrik, har bara lite för dålig fantasi!

Har precis kommit hem från Amanda som är sjuk, stackare! Men får hoppas att jag inte har blivit smittad, för sjuk är det sista jag vill bli nu till jul och allt! Men i alla fall på bussen hem fick jag både ett reflex och åka gratis! :O För hade för lite pengar på busskortet så då skulle jag fylla på det, men bankkortsgrejen på bussen funkade inte så därför slapp jag betala :) Så gick typ plus ju, haha :) Nu ska jag svara lite på kommentarer som jag för en gång skull fått ganska många av :O Fast det är ju alltid kul med kommentarer så det får ni gärna fortsätta med! :) Senare ikväll kommer också Dagens bild, så ha det så bra så länge :)


Halsont (N)

Vaknade upp med halsont och jag som för en gång skull ska spela fotboll imorgon, men vill inte få mer ont och speciellt inte nu till julen! :/ Så blir nog att bara titta på, fast vet ju inte riktigt vilken tid det är, haha :) Men har ju typ 50 m dit, så kan ju gå och kolla några gånger om det är, haha :) För känner ingen som spelar där, eftersom jag bara gick på en träning förut. För sen blev jag sjuk ganska länge och när jag blev frisk visste jag inte om de tränade längre. Men nu har jag fått reda på att de tränar imorgon men som sagt så kommer jag inte ihåg vilken tid det var! :@ Lite sur är jag på mig själv, haha :)


Träningsverk!

Blir många inlägg idag, haha :) Men har ju inte berättat om min dag än så tänkte göra det nu! Vaknade med världens träningsverk efter idrotten igår så det var ju "kul", speciellt eftersom jag visste att vi skulle storstäda bageriet idag (; Men jag lyckades ju ta mig igenom dagen i alla fall, så det var ju bra? Vi fick sluta 2 timmar tidigare också för vi var klara eftersom det har städats där hela veckan, så fanns inte så mycket kvar åt oss som tur var haha :) Såg lite tomt ut när alla stick (ställer massa plåtar i en sådan) m.m. var borta haha :) För de hade plockat ut det mesta från stora bageriet och ställt det i lilla istället :P

Efter skolan har jag typ inte gjort någonting, har inte orkat :/ Ska väll gå och lägga mig snart, är ju så trött :/ Fast ändå :) så, haha :) Ha de bra!


Smileys viktiga?

Har tänkt på att smileys egentligen är ganska viktiga. För om man pratar med en som brukar skriva sånna och helt plötsligt slutar tror man att den är arg eller något, bara för att den inte skrev någon smiley, fast det inte alls behöver vara så. Den kanske bara inte orkar göra någon, är stressad eller gör någonting så att den måste skriva med ett finger m.m. haha :) Vad tycker ni, är smileysar viktiga? :)


3. DAGENS BILD

En bild på någon i din familj, har ingen bild så får bli en i paint istället, haha :)


Bror och syster :)

Frågestunden!

Såg de andra frågorna jag hade fått på frågestunden nu och eftersom det inte går att svara där, svarar jag här :)

Vad är din favoritsport efter fotboll? Förut var det nog basket  men nu vet jag nog inte
Hur trivs du i skolan? bra, men skulle vilja att den låg lite närmare hemma
Vem är din coolaste vän i din klass? (amanda va?) undra vem som har ställt den frågan *gör amandas min* haha :) men ne, det är nog jag själv, haha :) nej, men vet inte. J kanske? haha :)
Vad är din favorit färg? Lila!
Mariestad är bäst va? nej, jag tror nog inte det, haha :)
Hur cool är jag på en skala ifrån 1-10? :) / hemlig har en känsla av att det är Amanda som ställde den frågan så det får väll bli en tia! haha :)

Tomten din fråga är med i inlägget under! :)


TILL TOMTEN!

Hade tänkt ta med mig Johanna på en sista minutenresa under jullovet, om det går bra för henne? :)

Knäpp du är Johanna, haha :)

knäppt

Gjorde nyss en lista, men eftersom jag hade sparat den som utkast förut, hamnade den på det datumet. Så den ligger på den 15 istället för här (;


2. DAGENS BILD

Kom aldrig in på blogg.se igår :O så dagens (gårdagens) bild kommer nu istället, men jag orkar inte skriva om vad som hände igår, känns så ointressant nu, haha :) Men kan sammanfatta den väldigt kort, jag var i skolan och sedan satt jag vid datorn, det var typ det enda som hände, haha :)

En bild på dig själv

Dålig och gammal bild, men skit samma! haha :)


Musikhjälpen

Shit, Zlatan har ju skänkt en signerad tröja till musikhjälpen, som de auktionserade ut och den kom upp i 30 200 kr! :O Den personen måste verkligen tycka om Zlatan, haha :) Tänk att köpa en tröja för över 30 000, fast de går ju till en bra sak också, så det är ju bra! :)


1. Dagens bild

En person som du umgås mycket med:


Natalie, även fast jag har flyttat ses vi ganska ofta i alla fall! :)

LISTA

Har tråkigt, orkar inte göra något så därför kommer det en lista och senare idag kommer dagens bild! :) Hade sparat den här listan som ett utkast förut så därför är den på 15 dec, men skrev den den 17, haha :)

1. Hur gammal är du om fem år?  21
2. Vem var den sista du träffade? Maja och munken
3. Hur lång är du? 167,5 haha :)
4. Vilken var den senaste film du såg? Marley och jag
5. Vem ringde du senast? Pappa
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? okej, får kolla på det sen då :) till amanda
7. Vad är dagens planer? absolut ingenting! Har världens träningsverk så klarar typ inte av att göra något heller, haha :)
8. Föredrar du att ringa eller smsa? Det beror på vem det är och hur mycket man ska säga
9. Är dina föräldrar tillsammans eller skilda? tillsammans :)
10. När såg du senast din mamma? 5 dec, bor ju inte hemma :/
11. Vilken ögonfärg har du? blå
12. När vaknade du idag? 07.50
13. Har du någon gång hittat en katt? nej, men en kanin, haha :)
14. Vilken är din favoritplats? Ingen aning
15. Vilken plats föredrar du minst? skolan kanske
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Inte en aning, men troligen inte här, haha :)
17. Vad skrämde dig som barn? Vet inte
18. Vem fick dig att skratta senast? Maja eller Louice var det nog
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja, haha :)
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? med
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2st
23. Hur många landskap har du bott i? två
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? sommaren: barfota. Vintern: skor. haha :)
26. Är du social? Ja det tror jag nog, men ibland är jag väldigt tyst
27. Vilken är din favoritglass? vet inte, daimstrut, fast de brukar vara så stora :/
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? åka utomlands med familjen, skänka lite och shoppa, haha :)
29. Tycker du om Kinamat? ja :)
30. Tycker du om kaffe? nejnej
31. Vad dricker du till frukost? ingenting, äter oftast yoghurt :D
32. Sover du på någon särskild sida? nej, det tror jag inte
33. Kan du spela poker? ja
34. Tycker du om att mysa? ja
35. Är du en beroendemänniska? nja, haha :D
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, eller känner och känner, en "bekant" haha :)
37. Vill du ha barn? ja, men inte än :)
38. Kan du några andra språk än svenska? ja :)
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? havet tror jag nog :)
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder
42. Äger du dyra smycken? några kanske
43. Har du någon gång testat narkotika? nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? dricka
45. Vem är den roligaste människan du känner? johanna k, har exakt samma humor typ, haha :)
46. Välj ett ärr på din kropp? ett på smalbenet efter en fotbollsmatch :/
47. Vad har du för ringsignal? ola- all over the world.. skit bra är den :)
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? vet inte
49. Flirtar du mycket? nej, det tror jag inte, haha :D
51. Kan du byta olja på bilen? nej, kul att vi pratade om det där i skolan idag, haha :)
54. Läser du dagstidningen? nej, får ingen
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen? nej, haha :)
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? rix fm
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? vet inte, streck på ett recept kanske, haha :)
59. När var du i kyrkan senast? vet inte


Dagens bild

Tänkte börja med dagens bild och få se hur det går, haha :) Får se om jag börjar idag eller imorgon, men tror nog det blir idag, haha :)

1a dagens bild: En person som du umgås mycket med
2a dagens bild. En bild på dig själv
3dje dagens bild: En bild på någon i din familj
4de dagens bild: En bild på en bra tid i ditt liv
5e dagens bild: En gammal bild på dig själv
6e dagens bild: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
7de dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp
8de dagens bild: En person som du saknar
9de dagens bild: Någon i din släkt
10de dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll
11te dagens bild: En person du kan berätta allt för
12te dagens bild: En bild på din vardag
13de dagens bild: Du och någon klasskompis
14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider
15de dagens bild: Något du vill göra
16de dagens bild: En bild på dig själv
17de dagens bild: En ovanlig bild
18de dagens bild: En bild på din fritid
19de dagens bild: En person som är snygg
20de dagens bild: En bild på dina närmaste
21a dagens bild: En person som alltid ställer upp för dig
22a dagens bild: En bild på en tid du saknar
23dje dagens bild: En bild från i somras
24de dagens bild: En bild som gör dig glad
25te dagens bild: En person som alltid gör dig glad
26te dagens bild: Någon/några du alltid har roligt med
27de dagens bild: En bild som du alltid skrattar åt
28de dagens bild: En tokig bild
29de dagens bild: Den nyaste bilden på dig själv
30de dagens bild: Någon du känt hela livet

Bra fantasi

Kom precis hem från att ha ätit kinamat med Natalie, gott var det men nu har hon åkt :/ Men jag åker ju hem på tisdag, så får snart träffa henne igen + massa andra :) Handlade klart alla julklappar när vi var och shoppade också, så det är skönt. Tycker jag blev klar riktigt tidigt i år, är ju klar över en vecka innan. Shit tänk att det typ bara är en vecka kvar till jul, tiden går så sjukt snabbt! Slutar ju skolan om mindre än en vecka också. Sedan kan det hända att de får stänga skolan någon dag också, för är typ bara +14 inomhus! :O Skit kallt är det, men skulle vara skönt om de stängde den någon dag, haha :) Nu ska jag fortsätta titta på vänner som är slut om 5 min, haha :) Ha de bra!


You make me feel good!

Känner mig väldigt glad just nu, haha :) Natalie är ju här, som jag inte har träffat på typ en månad :O Och det är ju snart jullov=LEDIG och ska åka hem så klart. Känner att jag behöver vara hemma ett tag nu! Så det är ju perfekt med jullov snart :) Sen har jag också redan slutat för dagen, hade bara två lektioner :) Så snart ska jag och Natalie åka och shoppa lite :) Ha de bra!


Natalie is here! :)

Hände inte så mycket i skolan idag, längtade bara till kvällen eftersom Natalie skulle komma! :) Så nu är hon här, har inte träffat henne på en månad typ :( Så nu ska jag vara med henne idag och imorgon :) Var typ bara det jag hade att säga, haha :) Så ha de bra!


Tråkigt

Har haft grymt tråkigt en bra stund nu! Eller en dålig stund kanske man ska skriva? haha :) Finns verkligen ingenting att göra, är inge trött heller :/ Men imorgon kommer i alla fall Natalie hit! Och det ska bli grymt kul :) Har inte träffat henne på typ en månad :/ Men nu får det väll bli att spela på facebook innan läggdags, haha :)


Måååååndag

Slutade vid 2 idag och efter det har jag typ bara pluggat matte. Har prov på torsdag så kan ju vara bra att räkna lite :P Men tror att jag kan allt nu :) Fick även reda på att vi kommer ha prov på fisk nästa måndag, alltså dagen innan vi slutar! :O Trodde inte vi skulle ha nå mer prov, men så klart får vi ett då, liksom sista dagen vi har lektioner ju! men skönt att vi inte har mega mycket i alla fall :) Nu ska jag göra någonting annat än att sitta här, inte en aning om vad, men men haha :) Ha de!


Tidigt

Blev klar en halvtimme innan jag ska gå till skolan, så har verkligen ingenting att göra. Sitter bara här och kollar på Vakna med the voice, skulle ha varit mycket skönare att sova en halvitmme längre, haha :) Men nu ska jag stänga av datorn så ha de bra!


Resultatet :)

Godiset blev jätte gott och lyckades med att inte bränna kolan, men däremot brände jag mig på fingret! :( Så nu har jag ont i det, fast det var väldigt längesedan jag gjorde det :O Men det blir nog bra :) Så här blev dem, smulade lite när jag skulle skära dem, haha :)
Bak

Har gjort botten på julgodiset och gör nu mittenlagret, som ska koka i nästan en timme :O Men det ska väll gå att vänta den stunden, haha :) Kommer säkert bränna det, men än så länge har jag inte lyckats med det! :) Tror det kommer bli riktigt gott, men hade en halv deciliter för lite grädde så får hoppas att det blir bra i alla fall! :)


Haha :)

Kom precis in, har varit och handlat. När jag var på väg hem såg jag två stycken som satt i en bil med varsin målarpensel i handen (såg ut som det i alla fall) och "målade" på framrutan! :O Såg lite roligt ut, haha :) Inte en aning varför de gjorde det för det kan ju inte ha tagit bort isen på rutan eftersom de satt inne i bilen, haha :)

Julbak

Blev aldrig piggare igår, så blev aldrig att skriva haha :) Idag skulle jag och Louice egentligen åkt till ica maxi och gjort marsipanfigurer från 14-18.30 :O Men imorse fick vi reda på att vi inte behövde det, för de skulle bara stå till 14 (det är några som står innan), så det var skönt :) Nu ska jag äta och sedan göra julgodis, tänk att det redan är tredje advent :O Tänkte testa på de här:

Twix julgodis

Ingredienser
Kaka:
6 1/2 dl mjöl
1 dl socker
225 g smör

Kolasmet:
175 g smör
2 dl socker
3 dl grädde
2 msk sirap

Garnering:
200 g ljus blockchoklad

Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienserna till kakan och platta ut smuldegen i en långpanna med bakplåtspapper. Grädda bottenkakan i 20 minuter.

Blanda ingredienserna till kolasåsen i en kastrull. Låt koka på svag värme i nästan en timme eller tills såsen tjocknat till en kräm.

Bred såsen över den förgräddade kakan.
Smält chokladen i vattenbad på spisen. Bred den över kolasåsen när den stelnat något.

När också chokladen har stelnat så skär du kakan i lagom munsbitar.

Bild kommer nog sen när jag har gjort dem :)


SLUT!

Har precis städat klart så nu sitter jag här utan någon ork kvar, haha :) Hoppades att jag hade Gossip girlskivan i datorn, men det hade jag inte så måste gå och hämta den 3 meter bort, så trött är jag liksom :O Skriver sen när jag är lite piggare, om jag nu blir det idag, haha :) Ha de!


Friendsklipp som inte går att sluta skratta åt :)

Går inte att sluta skratta åt Joey, haha :) Spola fram till 30 sekunder om ni inte orkar se början (; Går inte att bädda in den, så klicka här istället :)

Ormar som flyger?

Struntade i mitt godisförbud idag och köpte en påse med skumtomtar :) Väldigt gott! :) Har haft det i 3 veckor och en dag nu, så det är nästan bara 2 månader kvar, haha :) Men tror det är svårast att hålla sig i början när man är van att äta det, men sedan när man har varit utan ett tag blir man inte alls lika ofta sugen på det. Jag är faktiskt nästan aldrig sugen på godis längre och om jag är det låter jag bli att köpa :) Men om jag inte hade haft godisförbudet hade jag nog köpt, haha :)

Hahah, var skit mega kul de sista 5 minuterna på lmkn för Amanda berättade att de hade hittat en orm som kunde flyga?!? :O Så ni kan ju fatta att vi började skratta väldigt, väldigt mycket, haha :) Så nu skickade hon en länk, för hon var väll tvungen att visa att hon hade sant, haha :)

http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2243825/se-ormen-som-flyger-mellan-traden

Träning! :)

Körde ett riktigt träningspass idag, haha :D Var ute och sprang en sväng först och sedan gjorde jag lite styrkeövningar :) Får hoppas jag inte har träningsverk imorgon, men det tror jag inte :D Ska försöka börja träna mer nu, märkte att min kondition har blivit ganska mycket sämre sedan jag flyttade hit :P Så ska väll försöka träna upp den igen. Men man känner sig inte så sugen på att gå ut när det är flera minusgrader ute, så får passa på nu när det är bara -2 :) Haha, när jag hade tränat klart, så tänkte jag att det var jobbigt att klockan redan var 7, men sen när jag kollade på den såg jag att den bara var 4 (; Man får så mycket mer ledig tid när man slutar tidigt i skolan! :D

Nu sitter jag och kollar på vänner, men det är snart slut så blir väll att plugga då (; Ha de bra!
Katter i trapphus? Och boken "Det är så logiskt alla fattar utom du"

Skönt att sluta vid 11 idag och att jag mådde bra när jag vaknade! :) Har ju inte mått så bra de senaste dagarna så stannade hemma igår :/ Men idag har jag bara lite huvudvärk och den går att leva med! :) Men något som var mindre kul än att sluta tidigt var att det luktade mer kattpiss i trapphuset än vad det brukar göra. Det är ju någon som har ställt en skål med mat och vatten åt dem längst ner, så det är så klart att de stannar kvar där. I början tyckte jag det var lite läskigt när de var där, men har börjat vänja mig nu. Men tänk på de som är väldigt allergiska, de kanske inte klarar av att de är där, även fast det bara är för en kort stund de känner doften. En gång var det till och med en katt som höll på att smitta in i min lägenhet när jag öppnade dörren :O Hur kul hade det varit att få in den liksom! Men som tur är  hann jag sätta iför en kasse som jag hade i handen :) Jag tycker i alla fall inte att man ska få ha katter där, fast jag tycker ändå inte att de ska vara tvungna att vara ute i kylan. Utan de som har möjlighet kan t.ex. ha en kattstege, om ni fattar vad jag menar? fast då måste de ju ha fönstret öppet och det blir kanske lite kallt på vintern :/ Någon som har en bra lösning på det? (;

Har väll inte gjort så mycket sedan jag kom hem, bara ätit och läst lite i min bok som ska lämnas tillbaka på fredag, så vill hinna läsa ut den så att jag slipper låna om den, haha :) Men har bara 30 sidor kvar, så det borde jag ju hinna :)Det är den här boken jag läser. Den handlar om Ester och Johan som har varit bästisar i flera, flera år men för fyra år sedan kom Johan på att han ville vara mer än bara kompis med Ester. Det var en väldigt kort sammanfattning av boken, haha :D  Men det är ju det den handlar om + att det händer en massa andra grejer också då (; Om det är någon som blev intresserad av att läsa den, så får ni gärna kommentera :D Men det får ni göra annars också, alltid kul med kommentarer om de inte är väldigt negativa då (; Blev ett långt inlägg nu, menmen. Det händer ju inte så ofta, haha :)


Frågestunden!

Verkar inte som jag kan svara på frågorna i frågestunden :O Så ni får kommentera med era frågor här istället även fast det är lite "jobbigare" haha :) Men kan svara på några av frågorna som jag har fått här istället (;

Hej, tycker du om falukorv? :D = Hej, ja det gör jag, åt det igår till och med, haha :)
Är du "bara" 16 eller dålig på att uppdatera infon om dej själv? :) = Ja, det är jag. Varför tror du att jag är äldre? :O
Heter det palett eller polett? = Tror det heter palett, eller vad tror du? (;
Är det sant att du har godisförbud? = Ja, det är det :)
Är det sant att du är ett stort fan av elisa´s och hatar oooola? = Nej, det är verkligen INTE sant, haha :)
Visste du att ditt nya smeknamn bland dina kompisar är Cilius? = Nej, det visste jag inte Amandius, haha :)
Har du fått många nya vänner i år? = Ja, det har jag :)

Haha, kul att Amanda har bombat mig med frågor (;


Frågestund! :)


Vänner

Sitter och tittar på vänner, så bra! :D Sedan ska jag väll plugga. Blir nog att lägga sig tidigt, har skit ont i huvudet, så åkte hem från skolan för skulle aldrig ha klarat av att vara kvar :( Eller jo, men jag hade inte klarat av att jobba på lektionerna och det är ju därför ma är där, haha (; Får hoppas det är bättre imorgon, man klarar ju typ inte av att göra någonting när man har huvudvärk :(

Var ju hemma i helgen också! :D Så på lördagen blev det julbord och va med Cisci, som jag också var en stund med på söndagen eftersom både Johanna och Natalie inte kunde. Har ju inte träffat Cisci på jätte länge för hon låg på sjukhuset när jag var hemma förra gången :O Så var roligt att träffa henne :)


wiho :)

Fick sluta tidigare även idag, 2 timmar :O För 2 av våra lärare var sjuka och vi skulle få jobba själva, men som tur var kunde vi flytta fram den sista lektionen så vi fick sluta efter det  :) Så efter skolan har jag pluggat och packat, eftersom jag ska HEM imorgon! :) Det ska bli kul :) Tycker den här veckan har gått så himlans fort, fast det är väll för att vi har fått sluta tidigt varenda dag, haha :D

Hände en kul sak på idrotten idag också och det var att en från den andra klassen på frågade mig om jag gick på fotboll, för hon tyckte jag verkade som en sådan, haha :) Är ju en som har frågat det förut också, så jag gör väll det, haha :) Men nu ska jag gå och göra mig iordning, ha de bra!


Follow me on Spotify
RSS 2.0