Blandade bilder från sista tiden på gymnasiet

Här får ni några bilder från sista tiden på gymnasiet med bästa Lp3!
 
Minigolf med typ hela klassen
Freddie kyler ner sig lite haha                                   Och varför inte "tjuvkika" på folk haha
Freddie skulle absolut ta fram symaskinen och sätta sig och sy när vi skulle festa, som jag sedan fick ta över och fixa klart
 
 
 
 

 
 
 
 
 

studenten!

Och så bilder från studenten, dag 1 och dag 2! En av de bästa och roligaste dagarna i mitt liv! :)
 
Kom till och med på första sidan i tidningen haha :)
 

Bättre sent än aldrig! - bilder från innan/efter studentmiddagen 11/6-13

 

Go-kart!

 

23 juni 2013

Har varit lite dålig uppdatering här på sistone, eller har väll varit det sen förra hösten haha :) Men ikväll dyker det nog upp ett inlägg med bilder från studentveckan och sen så småningom kommer det bilder från den här helgen också.
 
Har i alla fall haft en väldigt bra midsommar, trots en liten seg start :) Grillade hemma hos Emma med henne och Natalie, sen fick vi med oss Emilia och drog hem till Nina. Kul var det! :)
 
Och bara för att jag och Natalie ska dra ut på en cykeltur nu, delar jag med mig av denna bild från Gotland 2009 kanske, när vi hyrde tandemcyklar :)
 
 

pluggfri!!!

ÄNTLIGEN är alla skoluppgifter på gymnasiet klara!! Imorgon är det bara idrott och lite betygsnack på två lektioner sedan har vi inga lektioner kvar. Student om 10 dagar nu! Ska bli så jäkla skönt, men samtidigt lite tråkigt ändå. Inte att ha gått ut skolan men att inte få träffa vännerna varje dag.
 
Igår var vi i klassen ute och åt mat, spelade minigolf, åt glass i hamnen och åkte lite bil ut till en ö där vi fastnade så blev tvugna att knuffa på bilen haha :) Trevlig dag var det i alla fall med bra väder! Här får ni lite bilder från gårdagen
 


Follow me on Spotify
RSS 2.0