märker du hur fort det går?

Sa ju att ni skulle få lite bilder och så idag, men det kommer nog imorgon istället haha :) Trodde jag skulle ha det lugnt idag, men  har haft fullt upp hela dagen ;)
 
 

You're still the one

Bra uppdatering här! Men händer väll inte så mycket mer än att jag jobbar, så har inte så mycket att skriva om + att jag inte sitter så mycket vid datorn och orkar inte blogga från mobilen. Har bara varit ledig på söndagarna i 3 veckor. Men har ju typ ändå inte haft något att göra eftersom de flesta kompisarna har varit bortresta ;) Kanske blir en förbättring på uppdatering i veckan då jag nu har slutat på mitt sommarjobb. Skriver  förmodligen mer imorgon och så får ni även några bilder :) hoppas ni har det bra i detta fina sommarvädret.. *sarkasm* var ju fint väder i 2? dagar i alla fall
 
 
 

uppskatta det du har innan det är försent


bakning!

Bakade lite havreflan med choklad- och vaniljfyllning i förrgår tror jag det var. Ganska goda kakor, men smeten var faktiskt godare, as usually ;) Här får ni en bild på hur de såg ut!
 

massa bilder i en bild


när inga sorger finns kvar, vad blir vi då lyckliga av?

Oh vad det uppdateras här.. Men började ju jobba denna vecka och när jag har kommit hem har jag varit så trött och haft väldigt ont i bihålorna, käken och huvudet så bloggen var inte direkt prio 1 ;) Får se hur det blir med uppdateringen i helgen, har inga planer alls för tillfället, förutom att jag ska jobba en stund på fiket imorgon. Var ett tag sedan jag var där så ska bli ganska skoj ändå ;) Vad ska ni göra i helgen? :)
 
Kan ju berätta att jag trivs väldigt bra på mitt sommarjobb, städjobbet, och var mycket bättre än jag trodde det skulle vara. Men mina förväntningar var ju inte så höga så kanske beror lite på det och jobbar med bra människor också :)
 
Bild från i tisdags, inte de här människorna jag jobbar med, fast hade varit väldigt kul det :) Johanna, jag och Tilda är det på bilden

boktips sökes!

sitta framför en skärm och övningsköra är i princip det enda jag har gjort idag. Sov väldigt länge gjorde jag också, skönt och nog behövligt! Men imorgon blir det att gå upp före 5 för att sedan jobba första dagen på sommarjobbet.. Ska faktiskt ändå bli ganska skönt för då är man trött på kvällarna och kan somna tidigt och så ska det bli skönt att äntligen göra lite mer saker på dagarna :) Får hoppas jag orkar hela dagen imorgon bara, men det ska jag nog göra!
 
Förresten, jag är väldigt sugen på att börja läsa någon riktigt bra bok, någon som har något bra förslag? :) Inte någon deckare bara ;)
 

första doppet - check!

Vet ni vad jag har gjort idag? jo, jag har tagit första doppet för iår! 7 juli liksom, hur sent som helst! och ändå var det svinkallt. Men nu är det i alla fall gjort :) Här får ni en bild på Alfons och Natalie som jag har snott av Natalie. Alfons var alldeles tokig och hoppade i flera gånger haha :)
 
Har även tvättat lite bilar för att samla ihop pengar till nästa års afrikaresa! Kulkul :) Är faktiskt ganska roligt att tvätta bilar eller så tycker jag bara det för att jag bara har gjort det med folk jag tycker om ;) Vad har ni själva gjort idag?
 

torsdag!

Haft fullt upp hela dagen idag. Skönt att äntligen orka ha så haha :) Var ju först iväg med Natalie och hennes mamma, sen promenad med natalie -> gick ner till grannen och träffade cisci och lite annat folk -> övningskörde ->hälsade på några -> övningskörde och kom nu precis hem från en promenad med natalie igen :) Eller skule egentligen ha publicerat det här inlägget för typ nästan en timme sedan, så har varit hemma en stund haha :)
 
Natalie med ett par lagomt stora glasögon. Och lille Alfons sekunden före han ramlade med Elins sparkcykel haha :) Alfons blev även klippt när han satt på grannens moppe haha :)

tre jäkligt bra låtar!

 

magiskt

Woho, klockan är 8 och jag är vaken! Ska försöka vända på dygnet tills nästa vecka, eller jag ska göra det eftersom jag börjar jobba klockan 6 då.. Känner mig ändå ganska okej med det nu för då slutar man ju tidigt också och hinner göra andra saker på dagen med :) 
 
Nu ska jag duscha och göra mig iordning för att sedan åka iväg med natalie och hennes mamma en sväng. Fint väder är det idag också, härligt! Och rubriken har inget med det här inlägget, är typ bara ett internskämt mellan mig och natalie haha :)
 
På kvällspromenaden igår haha :)

detta har jag sysslat med en stund idag!

Har verkligen tröttnat på att bara ta det lugnt så idag bestämde jag mig för att göra om lite kläder. Började med de här två tröjorna, som jag nog aldrig har använt för att jag inte riktigt tycker om dem som de är nu. Den gråa klippte jag av ärmarna på förut men ska sätta dit en vit ficka och den vita vill jag bara ha lite kortare.
 
Den gråa tröjan kommer ungefär bli så här. Fickan kommer bli lite större för har vikt in kanterna mer än vad jag ska ha. Och ja, jag sydde faktiskt fickan för hand pga av att jag inte vet hur vår symaskin fungerar haha :) Resultatet på den vita tröjan får ni se senare för tror jag vill sy kanten på maskin ;)

haha ;)


all good things are worth waiting for, really?

Vet ni vad jag ska göra nu? Jo, jag ska ta och titta på ett (eller kanske flera) ännu one tree hill avsnitt! Inte många avsnitt kvar nu :( Men kommer definitivt se om dem, fast ska nog titta på någon annan serie emellan haha :) Har ni märkt att jag har börjat bli ganska bra på att uppdatera igen? Får väll se hur länge det håller haha :) Antagligen tills jag blir helt frisk och inte behöver ta det lugnt!
 
Har förresten ändrat designen, gjort bloggen bredare och byt bakrgrund bl.a. Var ett tag sedan, men har glömt bort att nämna det.. Så tryck på f5/uppdatera sidan ifall ni har kvar den gamla :)
 

why?

Klockan är bara 12 och jag har redan varit nere vid mitt sommarjobb på introduktion och fixat kläder, skåp och ett kort så att jag kommer in på området. Verkar bli bättre än jag trodde det skulle bli, så det är skönt! :) Kul att de flesta bara satt tysta under introduktionen, men jag vågar ju inte säga något inför en grupp som det är första gången jag träffar haha :) I alla fall så har jag även hunnit med att ligga ute i solen en stund, blåser ganska mycket men det var ändå inte kallt! Vill ha mer värme nu!!!
 
Kanske ska berätta vad jag ska sommarjobba med också, för er som inte vet det.. Ska städa vid gruvan som finns här, inte nere i den för det är jag för liten för, men i byggnaderna ovan jord. Ångrar lite att jag tog det jobbet eftersom jag har fått jobba ganska mycket på fiket i stan, men det ska bli skönt att kunna gå till jobbet och inte behöva fixa skjuts/ta moppen :) Och det blir nog bra ändå!
 
Nu ska jag kika lite på one tree hill, så ni får ha det så bra, hejsvejs! 
 

suprised!

Var ett tag sedan jag skrev här, förutom igår då men då lade jag ju bara upp lite låtar :) Men har nämligen knappt suttit något vid datorn, fast har knappt gjort något annat heller haha :) Jobbade i tisdags, opererade bihålorna och drog ur en visdomstand i onsdags och sov sedan kvar en natt på lasarettet. Och efter det har jag bara tagit det lugnt, träffade Natalie och Emma igår och pratade lite och kikade sedan på sällskapsresan :) Har inte haft så jätte ont efter opererationen och det är så jävla skönt! Har mest haft ont i munnen och idag börjar blåögat och blåkinden komma, kan man säga så? haha. Börjar i alla fall bli blå på vänster sida av munnen och lite uppåt mot kinden, inte lika kul.. haha. Är väldigt sugen på riktig mat också eftersom jag bara får äta flytande mat i en vecka pga att de har sytt i munnen och har väll något sår där också :P
 
Tråkigt inlägg att läsa förmodligen, men nu fick ni i alla fall en liten uppdatering hur det är med och så :) Hur är det med er?
 

Follow me on Spotify
RSS 2.0