hallå i stugan där ;)

Hade lite fullt upp igår så fanns ingen tid för att blogga ;) Men jobbade och träffade johanna, skoj var det :) Idag har jag väll i princip gjort samma sak, dock blev det med mindre än 4 timmars sömn, så är skapligt trött nu! Men ska vila en stund innan jag förhoppningvis åker in till stan :)

Förresten så är jag väldigt sugen på att göra/köpa en sån här tävla med en fin text på :)

hahaha :D

Vad jobbar du med?
Jo, jag är en spadgubbe.

Roligaste idag, eller igår blir det nu haha :D Fy vad jag skrattade haha :) Mitt framtida yrke i alla fall, johanna blir nog med hon också ;)


so much better

Godnatt


Dag 18 - En gammal bild på dig


Tror att jag har lagt upp den här förut, men i så fall får ni se den igen haha :)

Dag 17 - En bild på en plats du har varit på


Tyskland, här är vi på någon amphiteater ;)

jag förstår mig inte på dig

Blev lite shopping idag med Natalie, tycker inte alls om när det är skit mycket folk, men det hade man ju räknat med nu när det är mellandagsrea och så ;) Nu har jag världens huvudvärk, så ska lägga mig och slå på en film, blir nog en tidig kväll idag ;)


haha, amanda om du läser det här kolla på det här! ;)


Dag 16 - 3 bilder från förra året


Sicilien

Ola i Köping med Natalie, Cisci och Elin :) Härlig spelning

Gotland

Dag 15 - Vilken klass du går i

Lp2. Här är en bild på nästan hela klassen, är bara tre som fattas :)


Dag 14 - När du föddes

4 oktober och det var snöstorm ute! Nu är det 27 december och kanske +8 grader ute, helt sjukt :O Tänk om det typ inte blir någon vinter, inga skidor/bräda, snöbollskrig, stå ute och frysa som tusan, pulkarace, ingenting :/ Usch va tråkigt i så fall, det behöver ju inte vara som de senaste 2 vintrarna, men det kan väll i alla fall vara lite kallare än vad det är nu och lite mera snö!


Dag 13 - Någon du saknar

Alldeles för många :/


Och helt plötsligt var klockan 12




















weheartit.com <3

I miss you..

Kom hem från mormor och morfar för ett tag sedan, har ätit lite med släkten och så :) Haha, vi blev tvugna att åka in dit tidigare så att vi kunde duscha för stormen tog våran ström inatt :/ Men efter 12 timmar eller mer kom den äntligen tillbaka :) Man blir lite smått handikappad utan ström, det mesta man gör på dagarna går ju på el. Som tur var hann jag och min syster i alla fall titta klart på filmerna vi tittade på igår ikväll innan strömmen gick, var nämligen inte långt efter sista filmen tog slut som den försvann ;) Vi tittade på de två första twilight filmerna och nu ikväll blir det resten :)




Dag 12 - Hur många bloggar du har haft

2 st tror jag. Är den här och min bakblogg som jag inte är så aktiv på just nu ;) Men är inte så roligt att baka i lägenheten, för min ugn är så dålig där och när jag är här hemma har jag ju typ aldrig tid :/ Men gå in här om ni vill in och kika :) Kommer förmodligen upp något nytt recept där snart skulle jag kunna tänka mig :)





härlig jul!

Hade en jätte bra julafton. Mormor och morfar var här, vi åt, tittade på Kalle Anka och öppnade presenter :) Fick en samsung galaxy s2, kläder, smycken, ungsformar och en skål från gerbera, stektermometer (tror det heter så), lékué decopen (spritsar choklad med den), ett fint tårtfat, glassmaskin och lite andra grejer :) Är mycket nöjd över alla saker :)


Mobilen

Tycker det här märket har mycket fint porslin :) Har några till saker från det sen tidigare också :)

Den man spritsar choklad med, tror den är riktigt bra :)




Dag 11 - Hur du sminkar dig

Har i princip bara mascara, så är inte alls mycket ;)


Ser väll typ ut så där haha :)

Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest

Just nu lyssnar jag mest på nr 9-21 på spotifys topplista haha :) Har ingen enskild låt jag lyssnar mest på utan det är typ de där låtarna ;) Orkar inte lägga upp varje låt här, så däför blev det så här ;)


53 minuter kvar, sjukt..

Mindre än en timme kvar till julafton, känns väldigt konstigt.. Känns typ som att det borde vara en månad kvar eller något. Vet inte om det har att göra med att jag inte har varit ledig något än så länge, men imorgon kommer det nog i alla fall känns som julafton :) Nu har jag inte tid att blogga något mer, ska göra mig iordning för natten :)


Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen


Söte Alfons :) Men ska nog även här byta bild snart haha :)

Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn


Har haft den här hur länge som helst, men har inte tagit mig tid till att byta, men ska göra det snart för har tröttnat på den här haha :) Shit va intressant! (ironisk för er som inte fattade det ;))

Dag 7 - Ditt senaste inköp

Mitt senaste inköp var något så tråkigt som en påfyllning av mitt upptill20-kort, busskort alltså haha :) Men nu kan jag i alla fall åka hur mycket tåg och buss jag vill, så det är bra, speciellt när man bor utanför stan ;)


Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon

Vet faktiskt inte vad min telefon heter, men det är en lila LG i alla fall med touch och den har endast en knapp (förutom de som är på sidorna).

Update: Såg att jag hade en bild på den bland mina bilder på bloggen, så här är den ;) Fick dock en samsung galaxy s2 i julklapp, så har inte den här längre :)


Dag 5 - Vart du bor

Bor på två ställen. En plats är i ett hus hos mina föräldrar och den andra är i en lägenhet där jag bor själv. Bor så bara för att jag går i skola så långt hemifrån, så det funkar inte att pendla varje dag ;)





Så här såg min lägenhet för kanske ½-1 år sedan, har nu tagit ner många av ola affischerna, flyttat sängen och bytt ut lite prydnadsgrejer typ ;)

Dag 4 - Dina syskon

Har två syskon, en bror som jag har samma föräldrar som och en syster som jag bara har samma mamma med. Fast jag har alltid sagt att hon är min syster. Min bror heter Patrik är 18 år och går sista året på gymnasiet. Johanna heter min syster, hon är 24 år och jobbar som receptionist(?) på ett hotell.


Och så har även Cecilia jullov!

Som rubriken säger har jag äntligen fått jullov nu :) Började halv 9, men innan det fick jag gå och väcka Munk eftersom vi skulle ta sällskap och hon låg och sov ;) Men sedan blev det i alla fall lite fika och sedan fick vi våra betyg och omdömen, ganska nöjd med dem :)

Just nu sitter jag på tåget och funderar på att ändra designen lite här, eller först ska jag lägga till bilder i det förra inlägget ;)



bloggen är under ombyggnad

Kan man säga så? haha :) I alla fall som ni kanske ser har jag gjort om bloggen lite, om ni inte ser tryck på f5, uppdatera sidan. Har äntligen kommit på hur jag vill ha den, så imorgon blir det förmodligen att ändra några fler saker, bra sysselsättning på tåget haha :) Åker nämligen hem imorgon, igen ;) Ni kanske ser att första bokstaven i varje inlägg är större än de andra, hur tycker ni att det blev, ska jag ha kvar det eller ej? Funderar på att ta bort det ;)

I alla fall så idag fick nationella prov i engelska börja dagen och det gick faktiskt bra tror jag :) Nu kanske ni undrar varför vi har nationella dagen innan jullov och det är för att vi precis har haft 4 veckors praktik och det "riktiga" provtillfället var under den tiden, så därför fick vi göra det idag istället ;) Efter det fick vi reda på våra betyg i Arbetsmiljö och säkerhet, fick vg i det, så det var väl bra ;) Till lunch blev det julbord och efter det for vi iväg i en minibuss till en konsthall och tittade på konst, som avslutning på bilden typ ;) Stannade kvar där en stund efter och gjorde vimplar eller något liknande haha :) Sedan gick jag och 4 st andra från klassen och åt på mcdonalds och gick i affärer, det var kul :)

Btw, så mår jag väldigt bra idag, sa ju att det skulle vara bra för mig att komma hit igen :) Känns lite tråkigt att jag åker redan imorgon bara, men det blir nog bra ändå :) Kanske märks här på bloggen att jag är på bättre humör, för har mer lust att blogga då ;)


Julbord på lunchen :)

Och pepparkaka!

Min vimpel/flagga som jag gjorde haha :)

Munk köpte tomtebloss ;)

Lite suddig bild, men ett hus var "dekorerat" som ett pepparkakshus :)

Dag 3 - 3 sanningar om dig

  1. Har inte jullov som alla andra har just nu, utan får det imorgon :)
  2. Har bra betyg i skolan
  3. Är väldigt kär i en kille som heter Fredrik :)


Dag 2 - Profilbild på facebook


Dag 1 - En bild på dig

Bilden är tagen mitt i natten. Är osminkad och sitter med morgonrock haha :) Men kommer ihåg att jag var väldigt glad stunden då bilden togs :)

worried

Dagen gick alldeles nyss från att vara ganska dålig till att vara ganska kass :/

I alla fall så sitter jag här och ska börja packa för om mindre än 2 timmar går tåget tillbaks till lägenheten :) Känns faktiskt väldigt skönt, tror det kan vara bra för mig att komma härifrån ett par dagar också, så det är ju bra att jag ska åka idag ;) Snöar en massa ute och har gjort det hela natten, så får väll hoppas att det går bra att åka tåg nu ;)

Vill att dagarna bara ska gå så att jag får se hur det här slutar, eller något..


i don't like how it feels

Somnade vid 11 igår kväll och gick inte upp förs en halvtimme sedan. Vid den här tiden brukar jag liksom ha jobbat i 8 timmar redan. Så har sovit 9 timmar längre på dagen än vad jag har gjort på vardagarna haha :)


30 dagar

Tänkte göra ett försök på den här listan ;) Insåg nyss att det kommer vara 2012 innan jag är klar med den, det är ju sjukt! Vart tog 2011 vägen liksom? Tycker den här hösten har gått otroligt fort fast vissa saker som hände i september-oktober känns ändå väldigt långt bort ;) Tänkte i alla fall börja med den här listan imorgon för just nu sitter jag vid min brors dator och har inga bilder där ;)

 

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakgrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 3 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?


hahah


haha :)

En skriver på facebook: Bra dag. Och så kommenterar en: var det så roligt att följa med mig och handla. hahaha :) ja, jag har lite konstig humor ;)


12 dagar kvar till julafton =lite smått panik ;)

Såg att någon hade skrivit på facebook att det bara är 12 dagar kvar till julafton, så har lite smått panik! Har bara köpt 2 julklappar än så länge, eller 3 förresten ;) Och till vissa vet jag inte ens vad jag ska köpa! Men det löser sig nog :) Hur går det för med julklappshandlandet? :)


ny header

Just ja, ändrade header (bilden där uppe) för någon dag sedan, tryck på f5 eller uppdatera sidan om ni inte ser den :) Är bara en tillfällig för vill göra om hela bloggen men det kommer inte hända förs jag vet hur jag vill ha den :) Så ni får komma med förslag om ni vill ;)

music

Tänkte dela med mig av 4 stycken bra låtar nu på lördagskvällen ;)

'

värt inlägg

Hej jag har tråkigt och vill göra något kul. hej då


sammanfattning av 2011 i en liten lista ;)

Du under 2011
Har du gråtit? ja
Har du skrattat? ja :)
Har du kissat på dig? haha nej
Har du sovit i tält? ja
Har du sovit under bar himmel? tror inte det
Har du varit på Gröna Lund? nej
Har du varit på Liseberg? tror inte det
Har du varit utomlands? ja!
Har du varit i en annan stad? ja haha
Har du bott hemma? ja

Dina vänner under 2011
Har en vän dött? nej
Har en vän sökt tröst hos dig? ja
Har du sökt tröst hos en vän? ja
Har du sovit över hos en vän? ja
Har du varit kär i en vän? ja
Har du fått mer en fem nya vänner under året? ja, det har jag nog :)

Under 2011 har du
Har du pussat någon? ja
Har du varit tillsammans med någon? ja
Har du varit kär i någon? ja
Har du sovit med någon av motsatt kön? ja

När har du som mest…
Gråtit under 2011? nu i höstas
Skrattat under 2011? vet inte, våren/sommaren säkert ;)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ja
2. Höll du några av dina nyårslöften? tror inte jag hade några
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nja, några bekanta haha :)
4. Dog någon som stod dig nära? nej
5. Vilka länder besökte du? sverige, tyskland, danmark och sicilien
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? ja
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? finns ett antal ;)
8. Vad var din största framgång 2011? vet inte
9. Största misstaget? det tänker jag inte skriva här, dom som vet dom vet.. om man nu kan räkna det som ett misstag :P
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? ja
11. Bästa köpet? inte en aning, men just nu är det väll kanske min jacka ;)
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder och nöjen
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? jaa
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? vet inte, men Bruno mars - the lazy song bl.a. :)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? tror jag har skrattat mindre, men behöver ju inte ha varit ledsnare för det ;)
16. Vad önskar du att du gjort mer? rest
17. Vad önskar du att du gjort mindre? tänkt
18. Hur tillbringar du julen? hemma
19. Blev du kär i år? ja
20. Favoritprogram på TV? vet inte, ett tag tittade jag väldigt mycket på one tree hill, men tycker den börjar bli lite tråkig nu på slutet, som de flesta serier blir
21. Bästa boken du läste i år? har inte läst så många böcker iår ;)
22. Största musikaliska upptäckten?: kapten röd, hinder,  storm weather shanty choir m.fl.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? fick nog allt jag hade önskat mig eftersom det inte var så mycket ;)
25. Något du önskade dig men inte fick? som sagt har jag för mig att jag fick allt jag önskade mig ;)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? skolan och sen träffade jag min syster
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ja
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? asså, jag vet inte, men den har ändrats sen förra året
29. Vad fick dig att må bra? de som står mig nära ;)
30. Vilken kändis var du mest sugen på? haha, chace crawford är väldigt snygg ;)
31. Vem saknade du? de som jag inte träffar så ofta

ÅRET
Hur har året 2011 varit för dig? både bra och dåligt
Bättre än förra året? jag vet inte
Har du träffat några nya vänner? yes
Har du flyttat under år 2011? nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? jaa!
Har du kysst en främling? nja

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2011? både bra och dåligt
Har du varit kär? har inte den här frågan redan varit? men ja det har jag :)
Har du sagt jag älskar dig till någon? inte till någon som går under benämningen kärlek som jag tolkar det <-behåller det som redan står ;)
Har någon sagt jag älskar dig till dig? ja, men ingen kärlek som sagt <- behåller det som redan står
Har du haft ett hemligt förhållande? nej, eller om det är hemligt så är det ju hemligt ;)

SORG & HÄMND
Har någon i din närhet begått självmord? nej, eller en näranära, om man kan säga så :P
Har någon i din släkt avlidit? nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? nej
Har du varit i slagsmål? inte knytnävsslagsmål ;)

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? ja
Har du skämt ut dig? haha, ja
Har du ljugit för en vän? ja
Har du varit ute en hel natt? inte till morgonen, men sent haha :)
Har du blivit tagen av polisen? nej

SKOLAN & FRITIDEN
Vilken skola går du i? kanal
Har någon varit elak mot dig i skolan? nej
Hatar du någon i din skola? nja
Har du gjort något framsteg? ja
Har du haft alla rätt på ett prov? vet inte, har typ inte haft några prov tror jag ;)

VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner? jaa, den har frågan har väll också redan varit?
Har du förlorat en vän? mjae
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? typ
Har du gått bakom ryggen på en vän? vet inte, kommer inte ihåg
Har du ljugit för en bästa vän? vet inte
Har du många killkompisar? nja, hade ju många fler på högstadiet ;)


hahaha ägd ;)


Follow me on Spotify
RSS 2.0